Son Konular

Güvenlik Görevlileri Hatalı Park Yapan Vatandaşı Taciz Etti

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.521
white.jpg

Mersin Erdemli Devlet Hastanesi'nde Güvenlikçilerin İlginç Müdahalesi

Mersin Erdemli Devlet Hastanesi'nde yaşanan olayda güvenlikçiler, aracını hatalı park ettiği iddia edilen bir sürücünün yolunu keserek telefonunu almaya çalıştı. Bu garip olayı saniye saniye kayda alan Ahmet Gökçen, polis merkezine giderek yaşadıklarını anlattı ve suç duyurusunda bulundu.

Olay, 5 gün önce Erdemli Devlet Hastanesi'nin önünde gerçekleşti. Emekli ve çiftçi olan Ahmet Gökçen, hastanedeki randevusuna yetişmek için aracını hatalı bir şekilde park etti. Bu durum, hastane güvenlik görevlileriyle arasında bir tartışmaya sebep oldu. Güvenlik görevlileri, Gökçen'in aracından inmesine izin vermedi ve telefonunu almaya çalıştı. Durum polise bildirilirken, Gökçen de polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Ahmet Gökçen, olay günü hastanede randevusu olduğunu ve acele ettiği için aracını hızlıca park ettiğini belirtti. Muayene olmak için hastaneye gittiğini ve işleminin kısa sürdüğünü ifade eden Gökçen, yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı: "Güvenlikçiler 'Bana senin canın dayak' istiyor gibi tehditler savurdular. Ben oranın motosiklet parkı olduğunu bilmiyordum. Kimseyi mağdur etmek istemezdim."

Yaşananların ardından polisin gelmesiyle aracına kilit vurulduğunu ve polis merkezine götürüldüğünü belirten Gökçen, "Hastane başhekimine şikayette bulunmak istedim ama odasından kovuldum" dedi.

Olayla ilgili hukuki sürecin devam ettiğini belirten Erdemli İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, şahsın şikayetçi olduğu bilgisini paylaştılar. Ahmet Gökçen, güvenlik görevlilerinin vatandaşa eziyet ettiğini düşündüğünü dile getirdi.

1. Konular

1. 1.280.964
  2. Mesajlar

1. 1.678.214
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri
Üst Alt