Son Konular

Hadise Evlenmeliyiz

Credits
1.238.246
Hadisenin Yeni şarkısı bence Evlenmeliyiz
Hadise Bence Evlenelim Şarkı Sozu
Evlenmeliyiz
Aşksız kalmış bir dunya
Durmuş kalmış aslında
Seni gordum şu anda
Ne olur dur uzaklaşma
istesende doymassın
Bir sınırda koymassın
Herkezden cok ayrısın
Sen bunun farkındasın
Gel gelsenede beni opsene
senle ben yan yana
Bence evlenmeliyiz
Hemde bu sene
imageshadiseevlenmeliyiz5adae9ef63534

Hadise'nin yeni şarkısı "Evlenmeliyiz" ile ilgili detaylı bilgi vermem gerekirse, şarkının sözlerine dikkatlice baktığımızda aşkın önemini vurguladığını görüyoruz. Şarkıda aşksız kalmış bir dünyanın durduğu, ancak birinin karşısında bu durumun değiştiği anlatılıyor. Şarkıda ayrıca sevgilinin diğer insanlardan farklı ve özel olduğu vurgulanmaktadır.

Sözlerde sevgilinin yakınlığının özlenen bir duygu olduğu, sevgilinin yanında olmanın hayal edildiği açık bir biçimde ifade edilmiştir. Ayrıca şarkıda evlenmeye dair olumlu bir düşüncenin olduğu anlaşılıyor ve hatta hemen bu sene evlenilmesi gerektiği vurgulanmış.

Şarkının sözlerinde hissedilen romantizm ve aşk dolu duygular dinleyenleri etkileyebilir ve keyifle dinletirken, Hadise'nin büyüleyici sesiyle eşlik etmesi de şarkıyı daha da özel kılmaktadır.

Şarkının dinleyiciler üzerinde nasıl bir etki bırakacağı ise kişisel tercihler ve duygusal bağlamda değişebilir. Hadise'nin hayranları için bu yeni şarkısı mutluluk dolu ve romantik bir deneyim sunabilir.

Keremcem İmtihan Şarkı Sozleri

Bengu iki melek şarkı sozleri

1. Konular

1. 1.281.594
  2. Mesajlar

1. 1.679.674
  3. Kullanıcılar

1. 31.841
  4. Son üye

Geri
Üst Alt