Son Konular

Hadise rahatsızlandığını duyurdu

haberci

New member

Hadise rahatsızlandığını duyurdu

Ünlü şarkıcı Hadise, Antalya'daki konseri öncesinde sosyal medya üzerinden sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
kapak_hadise-rahatsizlandigini-duyurdu-636832.jpg

175619105-hadise.jpg

Sahne performansları ve özel hayatıyla sıkça gündeme gelen Hadise, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, bu akşam Antalya'da vereceği konser öncesi sesinin kısıldığını belirtti.
39 yaşındaki sanatçı, "Antalya. Sesim gitti ama akşam için elimden geleni yapıyorum. Şimdi havaalanına geçiyorum. Umarım iyi olurum" diyerek hayranlarına seslendi.

Geçtiğimiz günlerde Avrupa turnesi kapsamında birçok ülkede sahne alan Hadise, "Konserleri dolmuyor" şeklindeki eleştirilere de yanıt vermişti.
Bir konserinden çekilen fotoğraf üzerinden yapılan yorumlara tepki gösteren Hadise, "İnsanlar içeriye girerken arka taraflar dolmamışken çekilen bir fotoğrafla 'Hadise salonları dolduramıyor' deniyor. Bu kötü niyet değil de nedir? Her sahne tamamen dolu olmayabilir, bunu kabul ediyorum. Ancak bana gelince saatlerce konuşuluyor" diyerek eleştirilere sitem etti.

Hadise'den gündem olan iki açıklamanın kısa özeti:

1. Antalya konseri öncesi sağlık durumu
- 39 yaşındaki şarkıcı, Instagram'dan "Sesim gitti ama akşamki konser için elimden geleni yapıyorum" diyerek sesinin kısıldığını, yine de sahneye çıkacağını duyurdu.

2. "Konserleri dolduramıyor" eleştirilerine tepki
- Avrupa turnesi sırasında bazı şikâyetlere maruz kaldığını belirten Hadise, tek bir açıdan çekilen ve arka sıraların boş olduğu bir fotoğrafın "Salonu dolduramıyor" iftirası için kullanıldığını; bunun kötü niyetli bir yorum olduğunu savundu.

Geri
Üst Alt