- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.765
- Meslek
- Webmaster
Half Life da konsol nasıl açılır?
Half Life Konsol Nasıl Açılır? Konsolu açmak ilk olarak oyunun kurulu olduğu klasörde oyunu hl.exe -dev -toconsole şeklinde başlatmanız gerekmektedir. Daha sonra oyunu açın Esc tuşunun altında bulunan "é" tuşuna basarak konsola şu komutu yazın; sv_cheats 1. Artık hileleri doyasıya kullanabilirsiniz.
Minecraft hile yazma yeri hangi tuş?
Adım #1: Oyunu çalıştırın ve giriş ekranında bekleyin, Adım #2: Giriş ekranında "T" tuşuna basın, Adım #3: Açılan ekrana /gamemod 1 yazın, Adım #4: Oyuna girin ve hile kodlarını yazmaya başlayın.
Half Life 2 hileleri nasıl yapılır?
Program Files\Half-Life 2\hl2.exe" -console) eklemesi ile hileleri etkinleştirmeleri sağlanıyor. Oyuncular oyunu oynarken ( ~ ) tuşuna basarak konsolu açabilir. Sonrasında ise istediğiniz hileye ait kodu aşağıdan bularak komut ekranına girebilir ve hileleri aktif hale getirebilirsiniz.
Minecraft hile nasıl yapılır?
Minecrafta giriş yapın ve ana ekranda öylece bekleyin. Giriş ekranı sizi karşıladığında "T" tuşuna basın. Karşınıza çıkan ekrana "/gamemod 1" yazın (sadece tırnak içindeki kısım yazılacak). Oyuna girin ve sizlerle paylaştığımız hile kodları arasından işine yarayacak olanları kullanmaya başlayın.
Impulse 101 nasıl yazılır?
Half life da oyunu kuran nacizane bünyenin sv_cheats 1 ın akabinde yazdığı ve ardından oyuncuların bind v " impulse 101 " komutunu yazdıklarında tüm kayıtlı silahları edinme komutudur. v tuşuna bastıklarında silah seçenekleri tam şekildedir. counter strike oyununda da 16.000 dolar para verir bu şifre.
Half Life ölümsüzlük hilesi nasıl yapılır?
Oyun esnasynda konsolu açyn ve ilk olarak "sv_cheats 1" kodunu girin, sonra yine ayny yerden a?a? ydaki hileleri kullanabilirsiniz: IMPULSE 101 – Tüm silahlary ve cephaneyi verir. /GOD – Ölümsüzlük.
Half Life 2 Türkçe Yama Nasıl Yapılır?
Oyun zaten resmi olarak Türkçe. Kütüphaneden oyuna sağ tıklayıp, özelliklerden dili Türkçe yaptıktan sonra oyuna girip konsola cc_lang turkish yazmak yeterli.
Counter Strike 1.6 para Hilesi Nasıl Yapılır?
COUNTER STRİKE 1.6 HİLE KODLARI LİSTESİ sv_cheats 1: Oyundaki hileleri aktif etmek için kullanmanız gereken komuttur. Sv_gravity 100: Yer çekimini ayarlamada kullanılan bu kod sayesinde oyun içerisinde uçabilirsiniz. impulse 101: Para hilesidir. Oyunda sınırsız paraya ulaşabilirsiniz.
Half Life nasıl Zıplanır?
İleri yönde hızlı atlamak için belli bölgelerde kimileri Long Jump, kimileri ise Jetpack dediği çantayı alıp CTRL + Space kombinasyonu ile yapılabilir harekettir.
Half Life Tren bölümü nasıl geçilir?
HL1'de açılmayan Tren kapısı sorunu çözmek için direkt bir sonraki bölümü yükleyebilirsiniz bunun için: ESC'nin altındaki tuşa basarak konsol'u açın. map c1a0 yazın, ardından ENTER'a basın.