Son Konular

Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli Manisa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli Manisa

Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1990-1991 Eğitim-Öğretim yılında hizmete girmiş olup, Salihli Lisesi Müdür yardımcısı Turgut KAÇAR'ın kurucu müdürlüğünde, 18 Öğretmen,1 memur,1 hizmetli ve toplam 310 öğrencisi ile eğitim – öğretim faaliyetine başlanmıştır. Bu okul ilçemizde ilk defa açılan *ilköğretim okulu*dur.

Okulun açılışından kısa bir süre sonra asaleten okul müdürlüğü görevine atanan Yaşar KOÇ 01.11.1990 tarihinde görevine başlamıştır. Daha sonra öğrenci sayısı hızla artan okulumuzda 41 öğretmen, 2 hizmetli, 3 müdür yardımcısı, 1 memur ve 722 öğrenci sayısına ulaşılmıştır.

Öğrenci sayısının artması ile birlikte eğitim-öğretim yönünden bazı problemler de ortaya çıkmış, zamanla bunlar aşılmaya çalışılmıştır. Zafer mahallesinde 3500 metrekare arsa üzerinde 600 metrekare bina olarak inşa'a Edilen okulumuzun doğusunda 710.sokak. batısında 716.sokak, kuzeyinde 625.sokak Güneyinde ise 623.sokak bulunmaktadır.

Kurtuluş savaşımızın kadın yazarlarından Kahraman Türk kadını Halide Edip Adıvar'ın adının verildiği okulumuzda açılışından 05/09/2003 tarihine kadar görev yapan okul müdürü Yaşar Koç'un İlçemiz Kudret DEMİR ilköğretimokulu müdürlüğüne atanması ile boşalan okul müdürlüğüne, Yine ilçemiz Kurtuluş ilköğretim okulu müdürü iken ataması yapılan Kudret ER 30/10/2003 tarihinde görevine başlamış ve halen bu görevini sürdürmektedir

Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Salihli
Okulun Telefonu: (236) 713 30 20
Okulun Faksı: (236) 713 47 03
Okulun Adresi: Zafer Mahallesi 710. Sokak No:6
Okulun Web Adresi: http://salihlihalideedipadivar.meb.k12.tr/
Okulun E-Posta Adresi: halideedipioo@gmail.com
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Resimleri :