Son Konular

Halil Mutlu esi kimdir?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster

Halil Mutlu eşi kimdir?

Seher MutluHalil Mutlu / Eşi (e. 2004)

Halil Mutlu dünya rekoru kaç kilo?

Halil Mutlu (doğumu Halil Aliyev 14 Temmuz 1973, Kırcaali), Dünya ve Olimpiyat şampiyonu Bulgaristan göçmeni Türk haltercidir. 3 kez Olimpiyat Şampiyonu, 5 kez Dünya Şampiyonu, 10 kez Avrupa Şampiyonu olmuş, 52 kg, 54 kg ve 56 kg'da 20'den fazla dünya rekoru kırmıştır.
Halterci Halil Mutlu nereli?
Postnik, BulgaristanHalil Mutlu / Doğum yeri

Halil Mutlu kaç yaşında öldü?

48 yaşında (14 Temmuz 1973)Halil Mutlu / Yaş

Halil Mutlu şu anda ne iş yapıyor?

HalterciHalil Mutlu / Mesleği
Halil Mutlu kaç çocuğu var?
Arda MutluHalil Mutlu / Çocukları
24 Nisan— Slovakya'da yapılan Avrupa Halter Şampiyonası'nda, 56 kiloda Halil Mutlu Avrupa Şampiyonu oldu. Halil Mutlu, koparmada ilk hakkında 125 kg, ikinci hakkında 130kg, üçüncü hakkında 135 kg kaldırdı ve Avrupa Şampiyonu oldu.
Naim Süleymanoğlu, 1988 Seul, 1992 Barcelona ve 1996 Atlanta'da üç kez üst üste zirvede yer alarak hem Türk hem de dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Halil Mutlu ise 1996 Atlanta, 2000 Sidney ve 2004 Atina'da altın madalyaya ulaşarak, Naim Süleymanoğlu'nun başarısını tekrarladı.
Halil Mutlu nerede doğmuştur?

Halil Mutlu boyu ne kadar?

1,5 mHalil Mutlu / Boy

Halil Mutlu şu an ne iş yapıyor?

Halil Mutlu boyu kaç cm?

Halil Mutlu neden ayrıldı?

Halil Mutlu, 2005 yılındaki doping haberlerinden sonra istemediği bir şekilde sporu bıraktığını şu sözlerle anlattı: "Antrenmanlara başladım. Ancak maalesef 2008 yılında seçimden sonra bu yönetim tarzı ve halteri bilmeyen kişilerin geleceğe yön verdiği bir sistemde ben olmayacağım dediğim gün aslında sporu bırakmıştım.

Silkmede dünya rekoru kaç kilo?

Silkmede kaldırdığı kendi ağırlığının üç katından 10 kilogram fazla olan 190 kg ile ve bunu başaran dünyadaki tek kişi olarak tarihe adını yazdırdı. Dünya üzerinde bu başarıyı tekrarlayan başka bir halterci hâlen çıkmamıştır. Naim Süleymanoğlu kimdir?
Halil Mutlu rekoru kırıldı mı?
Halil Mutlu, Avrupa Büyük Erkekler Halter Şampiyonası'nda silkmede kaldırdığı 168 kilo ile dünya rekoru kırdı. 24 Nisan— Slovakya'da yapılan Avrupa Halter Şampiyonası'nda, 56 kiloda Halil Mutlu Avrupa Şampiyonu oldu.

Kurye mi hizli kargo mu?

Felsefenin Katkisi Nedir?

1. Konular

1. 1.280.946
  2. Mesajlar

1. 1.678.177
  3. Kullanıcılar

1. 31.727
  4. Son üye

Geri
Üst Alt