Modoratör
Yeni Üye
Halk Eğitim Kursları Ne Zaman Başlıyor 2022?
Halk Eğitim Merkezi 2021-2021 Kayıtları Başladı. Devam Ediyor. İSMEK 2021-2022 Kurs kayıtları 24 Eylül Cuma günü, saat 10.00'da başlayacaktır.
Kurslar kapandı mı?
TAKVİME KURSLARI KAPANDI MI 2021? Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 8. ve 12. sınıflar ile okul öncesi eğitim kurumları dışındaki tüm kademelerde 15 Nisan'dan itibaren uzaktan eğitime geçileceği duyuruldu. Takviye kurslarına da cumartesi ve pazar günleri devam edilecek.
İŞKUR kursları hangi meslekler var?
İşkur kursları internet üzerinden her yıl yayınlanmaktadır. İşkur aracılığı ile bu kurslar yapılır ve binlerce kişi istihdam edilmektedir….
- Beden İşçisi.
- Garson.
- Kuaförlük.
- Fotoğrafçılık.
- Grafik Tasarımcılığı
- Ön Muhasebeci.
- Hasta Danışmanı
6 Siniflara DYK acilacak mi?
6 Siniflara DYK acilacak mi?
Yapılan yönerge değişikliğiyle 6 ve 10. sınıflar da ücretsiz verilen DYK kapsamına alındı. 6 ve 10. sınıflar için destekleme ve yetiştirme kursları, 29 Kasım'da başlayacak. Özel eğitim meslek okulu programı uygulanan özel eğitim okulu ve özel eğitim sınıfı öğrencileri de kurslardan yararlanacak.
Halk eğitim kursları da kapanacak mı?
Halk eğitim kursları da kapanacak mı?
Yusuf Büyük; " Halk Eğitim Merkezlerinde yapılan yüz yüze kursların 4 Ocak 2021 tarihine kadar kapatılacağını , daha sonra telafi kursların yapılacağını, sadece hijyen eğitim kurslarının uzaktan eğitimle yapılacağını " belirtti.
Halk Eğitim Kursları Ne Zaman Açılacak 2022 izmir?
İZMİR HALK EĞİTİM KURSLARI
Kurs Adı | Başlama Tarihi | Bitiş Tarihi
Erkek Dış Giysileri Dikimi Aliağa Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi İzmir / Aliağa | 11.05.2022 | 29.08.2022
Türk Halk Oyunları İzmir Yöresi (Kadın) Aliağa Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi İzmir / Aliağa | 12.05.2022 | 07.09.2022
Işkurdan ise giren ne kadar maaş alıyor 2022?
23.02.2022 12:59 Program süresi bilişim ve imalat sektörlerindeki işyerleri ve mesleklerde en fazla 6 ay, diğer sektörlerde ise en fazla 3 ay olarak uygulanıyor. Katılımcının iş yerinde haftada 6 ve ayda 26 gün çalışması halinde net asgari ücret tutarı 4.253,34 TL banka hesabına yatırılacak.