Modoratör
Efsanevi Üye
Haluk Levent neden hasta oldu?
Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan paylaşım yapan ünlü sanatçı, kollarında ve ayak diz kapaklarında egzama-sedef benzeri bir sorun olduğunu belirterek, durum vücuduna yayılmadan tedavisini yaptırmak istediğini söyledi.
Haluk Levent hastalığı nedir?
Kol ve diz kapaklarındaki egzama çıkan Haluk Levent, "Haydi şimdi sıra sizde. Bulun şu tedaviyi" diyerek takipçilerinden yardım istedi. Takipçilerinden istediği yardım sonrası hakkında "Öldü" haberleri yapılan sanatçı, "Öldüğüme inananlar ailemi arıyor.
Haluk Levent hastanede mi?
Ancak aşırı yorgunluk ve gribal enfeksiyondan iki gündür hasta yatıyorum. Yarına bu durumun düzeleceğini umut ediyorum. Siz de kendinize iyi bakın' notunu paylaşarak hastalandığını hayranlarına duyurdu.
Haluk Levent Arap mi?
Haluk Levent Arap mi?
Dokuz kardeşin sekizincisi olan Haluk Levent, ailesinin Nusayri olduğunu fakat Arap olmadıklarını ifade etmektedir. İlkokulu Sabancı İlköğretim Okulu'nda okudu.
Haluk Levent kimlere yardim eder?
Haluk Levent kimlere yardim eder?
AHBAP Derneği'nin kurucusu sanatçı Haluk Levent, 28 Temmuz'dan bu yana Türkiye'nin birçok noktasında başlayan orman yangınlarının ilk gününden beri yardım toplamaya devam ediyor.
AHBAP başvurusu nasıl yapılır?
Başvuru yapmanız için önce ahbap.org sitesine üye olmanız gerekli. "Üyelik İşlemleri"nin altında yer alan"Profil"e tıklayın. "Yardım Talebi"nin altındaki "Sosyal Yardım" seçeneğini seçin ve "Başvur"a tıklayın. Başvuru formunu doldurup belgelerinizi yükleyin.
Haluk Levent Nusayri mi?
Dokuz kardeşin sekizincisi olan Haluk Levent, ailesinin Nusayri olduğunu fakat Arap olmadıklarını ifade etmektedir. İlkokulu Sabancı İlköğretim Okulunda okudu. Adana Atatürk Lisesinden mezun oldu.
Ahbap gönüllüsü nedir?
Ahbap Ortak Değerlerini kabul ederek, Şehir Ağ Çalışma Grubu tarafından belirlenen kriterlere göre Ahbap Platformu'na kabul edilen her gönüllü 'Ahbap' olarak adlandırılır.
Haluk Levent nereye gitti?
Haluk Levent nereye gitti?
Çalışmalarının ardından Türkiye'ye geri döneceğini açıklayan Levent, "1.5 yıl sonra müzik işleri için Avrupa'ya taşınıp, orada biraz çalışmam gerekecek. Tabii ki Türkiye'ye döneceğim. Zaten 'AHBAP Yönetim Kurulu Üyesi olarak kalacağım' diyorum" dedi.
Haluk Levent yeniden nerede çekiliyor?
Haluk Levent yeniden nerede çekiliyor?
Ekranların sevilen programı Haluk Levent'le Yeniden'in çekimleri Kibrithane'de yapılıyor. Kibrithane ise İstanbul Küçükçekmece'de yer alıyor. Başarılı Rock sanatçısı Haluk Levent'in sunumuyla Star'da perşembe akşamı yayımlanan programın bu haftaki konuğu Yıldız Tilbe oluyor…
Haluk Levent eski eşi kimdir?
Neslin YonarlarHaluk Levent / Eski eşi