T
theking
Hamsi Buğulama Tanımı İçin Malzemeler
1 kilo hamsi
1 büyük soğan
1 büyük domates
1 orta uzunluk limon
Yarım kaşık tuz
1 sivri biber
Hamsi Buğulama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bir kilo hamsiye kılcıksız temizliyoruz.
Bir borcama alıyoruz.
Domates bir soğan limonu halka keserek hamsinin üstüne diziyoruz.
Tuz yağ koyarak fırına koyalım.
25 dakika 250derecede pişirip servis edelim afiyet olsun.
Hamsi Buğulama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 kilo hamsi
1 büyük soğan
1 büyük domates
1 orta uzunluk limon
Yarım kaşık tuz
1 sivri biber
Hamsi Buğulama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bir kilo hamsiye kılcıksız temizliyoruz.
Bir borcama alıyoruz.
Domates bir soğan limonu halka keserek hamsinin üstüne diziyoruz.
Tuz yağ koyarak fırına koyalım.
25 dakika 250derecede pişirip servis edelim afiyet olsun.
Hamsi Buğulama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı