Son Konular

Handemiyy ne demek?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.389
Meslek
Webmaster

Handemiyy ne demek?

Hande Erçel'in Gece ve Gri adında iki kedisi var. Kedilere olan özel sevgisini de her fırsatta dile getirir.Kedi sevgisinden dolayı arkadaşları ona "miyy" diyor. Buna bağlı olarak instagram kullanıcı adını bile Handemiyy yapmış.

Hande Erçel kaç kilo?

1993 yılında doğan Hande Erçel, 27 yaşındadır. 1.76 cm boyunda olan güzel oyuncu 50 kilo ve akrep burcudur.
Hande Erçel ne sever?
HANDE ERÇEL'İN EN SEVDİĞİ YİYECEKLER Meyveyi çok severim ama sebze için aynı şeyleri söyleyemiyorum maalesef. Eti ve tatlıyı çok severim! Arada kaçamak yapıyorum çünkü ben de bir insanım ve canım istiyor. Çok dikkat etsem de arada kaçamaklar olmasına izin veriyorum.

Hande Erçel bir gunde ne yiyor?

HANDE ERÇEL NASIL ZAYIFLADI? Hayatından şeker ve karbonhidratı çıkaran güzel oyuncu yeni yemek programı bol bol proteinden oluşturdu. Protein içeren besinlerin vücutta sindirimi daha uzun sürdüğünden verdiği tokluk hisside daha uzun sürer. Güzel oyuncu ana öğünlerin dışında acıktığında yeşil elma yemeyi tercih ediyor.

Hande Erçel in yüz şekli nedir?

Kare yüz şekline sahip olan Hande Erçel, masseter botoksu ile yüzünün alt kısmını incelti ve daha orantılı bir yüz hattına sahip oldu. Bişektomi uygulamasıyla oyuncu, yanaklarındaki yağları aldırdı.
Hande Erçel gerçekten güzel mi?
Birçok ülkeden hayranı bulunan ve sosyal medyada 24.5 milyon kişinin takip ettiği Hande Erçel İngilizlerin de beğenisini topladı. Glamour İngiltere Dergisi'nde yayınlanan makalede "Hande Erçel 2021 itibariyle dünyanın en güzel kadını seçilmiştir" ifadesi yer aldı.

Hande Erçel in yuzu nasıl zayıfladı?

Kare yüz şekline sahip olan Hande Erçel, masseter botoksu ile yüzünün alt kısmını incelti ve daha orantılı bir yüz hattına sahip oldu. Bişektomi uygulamasıyla oyuncu, yanaklarındaki yağları aldırdı. Bu işlemlerin ardından Hande Erçel son olarak çene dolgusu yaptırarak çenesini daha da sivrileştirdi.

Nesrin Cavadzade kaç kilo?

Nesrin Cavadzade'den o eleştirilere cevap:Çirkin kaşlarıma ve 47 kilo oluşuma…
Hande Erçel nerede oturuyor?
Güzel oyuncu Hande Erçel ile popçu Murat Dalkılıç, yeniden Çubuklu Vadi Konakları'na taşınıyor.

Hande Erçel oyunculuk eğitimi nereden aldı?

Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir, Bandırma'da dünyaya geldi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Sanatları Bölümü'nde okumaya devam etmektedir. 2011-2013 yıllarında 3mota oyunculuk atölyesinde eğitimine başladı,eş zamanlı Tiyatro Kedi'de oyun asistanlığı yaptı.

Hadise nasıl kilo verdi?

Diyetisyenin beslenme tavsiyelerini harfi harfine uygulayan şarkıcının, günde sadece 2 öğün besleniyor. Akşam 7'den sonra ağızına hiçbir şey sürmeyen popçu, her sabah tükettiği kuru kayısı, maydanoz, yeşil elma ve tarçın karışımından oluşan ödem çayıyla da fazla kilolarından kurtulmayı başardı.
Hande Erçel kirpik gerçek mi?
HANDE ERÇEL'İN KİRPİKLERİNİ PAYLAŞTI Şarkıcının bu paylaşımı "Hande Erçel'in ilk kirpiklerine mi vuruldu?" yorumlarına sebep oldu. Murat Dalkılıç paylaşımında "Kirpikler maalesef gerçek, ilk gördüğümde çektim ama gelmedi" yazısıyla paylaştı.

Gorme engelli olanlar nasil imza atar?

Doktor serbest meslek erbabi mi?

1. Konular

1. 1.280.300
  2. Mesajlar

1. 1.676.571
  3. Kullanıcılar

1. 31.546
  4. Son üye

Geri
Üst Alt