Son Konular

Harflerin Sessiz Fısıltısı

Credits
1.238.246
Bir harf düşer kalbime, sessizce yerini bulur,
Duyguların derinliğinde, yankılanır yankılanır.

İlk harf ki, sevdanın kapısını aralar,
Gözlerin bir an, derin bir okyanus kadar.​

Aşkın en masum hali, o ilk anın büyüsü,
Kalbimde bir iz, sevginin ateşiyle süsü.​

Her dörtlükte bir düş, her kelimede bir umut,
Seninle her an, hayatın büyülü bir ses tonu.​

Sessizliğin içinden gelen o fısıltı, bir kelime,
İlk harfin sıcaklığı, içimde bir yer bulur yine.

Silinen İzlerin Fısıltısı

Geleceğin Ufkundaki Parıltı

Benzer Konular

Alevin Sessiz Fısıltısı Bir mum yanar sessiz gecelerde, Fısıldar usulca, en derin sırları, Gölgeler dans eder duvarlarda, Ve kalbime dokunur, anlatır aşkı. Gözyaşları mı damlayan, yoksa mumun alevi mi? Bir an, zaman durur o anın sıcaklığıyla, Birlikte geçmiş onca yıl, ve umut dolu yarınlar...
Cevaplar
1
Görüntüleme
7
Sessiz Sayfaların Fısıltısı [Dörtlük 1] Güneşin ilk ışıkları okşarken yüzümü, Kitap kokulu sabahların tılsımı sarar içimi. Sayfaların arasında kaybolmuş bir düşle, Kalbim adım atar kelimelerin izinde. [Dörtlük 2] Mürekkep kokusu dolarken ciğerlerime, Bir masal dillenir, usulca kulağımda. Zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Yalnızlığın sessiz fısıltısı, gecenin kör karanlığında, Kalbime dokunur usulca, yıldızların ışığında. Bir rüzgar gibi esip geçer, anıların tozlu izinde, Ve ben, derin bir iç çekişle, düşerim aşkıma. Bir yudum kahve gibidir, soğur bekledikçe, Gözlerim ufukta, beklerim hiç gelmeyecek sefere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Harflerin Kalbimde Dansı Aydınlık bir sabahın ilk ışıkları gibi, Her harf, bir umut taşır kalbime. Alfabenin kollarında saklıdır sihir, Her sözcükte, yeni bir dünya gizlidir. Bazen bir 'A' harfi fısıldar sessizce, Sevdanın tınısını duyurur içimde. 'B' ile başlar bir dostluk hikâyesi, Sarf...
Cevaplar
1
Görüntüleme
19
Beyazın Sessiz Fısıltısı Kışın örtüsü, beyaz bir düş, İçimde yankılanır, sessiz bir müş. Her kar tanesi, birer düş sanki, Kalbime dokunur, ince bir yankı. Hüzünle sarar soğuk rüzgarlar, Geçmişin izleri, karla kaplanır. Zamansız bir huzur, kalbime dolar, Yumuşak bir battaniye gibi sarar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  1. Konular

1. 1.281.596
  2. Mesajlar

1. 1.679.805
  3. Kullanıcılar

1. 31.867
  4. Son üye

Geri