Son Konular

Hasretler kurulan düşler sana

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
HASRETLER KURULAN DÜŞLER SANA

Sana seni anlatamam ki
Sen yüreğimdesin.
Karşıma alıp bakamam ki,
Gecelerde uzayan
Hasretler, kurulan düşler sana.
Belki ilk olmayan; son olacak,
Senle, yüreğinde hesaplaşma.
Sevsem mi? diye
Düşüncelere dalman.
Beni yaşaman ben yokken.
Yüreğinde sevdamı beslemen
Sen yaşıyorsun ben anlatamam ki
Ben yokken yıldızlarda
Bakışlarımı araman.
Yüreğine kızmaların sevdi diye.
Kovalarken geceyi gündüz,
Sevdamı düşledi diye,
Yüreğine serzenişini
Ben anlatama sana.
Sen yüreğimdesin.
Karşıma alıp bakamam ki,
Sana seni anlatamam ki.

S

Ben değil..

S

Sevmek Yüreklilerin İşidir...

Benzer Konular

S
Neden diye başlayan kaç cümleye daha misafir olacağımı bilmeden kabullenememenin verdiği yıkık dökük bir ruh hali ile senden sensizliğinden kurtulmanın çözümlerini arıyorum. Anlamsız bir savaşın ortasında sana olan düşkünlüğünün zaafı ile esir alınmış bir yüreğin son feryatlarını boşluğa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
SoruCevap
S
BIKTIM ARTIK YALNIZLIKTAN İstanbul'un işlek bir caddesinde marketleri vardı. Babası marketi işletiyordu ama Eren liseyi bitirmiş, üniversite imtihanlarına hazırlanıyordu. Onun ideali hukuk fakültesine girmek ve avukat olmaktı. Bir gün babasının yanına gitti. Babası: " Oğlum, boş zamanlarında...
Cevaplar
2
Görüntüleme
53
S
BU MEKTUP SANA Bu mektup sana…hani eskiden canım dediğim sen vardın ya işte ona bu mektup… Belki hüzünlenirsin diye göz yaşlarımı akıtmadım korkma mektuba… Bakarsın hatanı anlarsın incitmezsin bir daha kalpleri diye yazıyorum Korkma ben alıştım yaşamaya senin bıraktığın o kırık kalple… Şimdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
SoruCevap
S
S
Sevdim İşte Yüreğim kanadı,kaldıramadı seni kaybetmeyi, Nerdesin saklı sevdiğim... Düşmanmış sensiz geceler bana. Yokluğunla üşüdüm,yüregim alev aldı sana yandım. Bir aralık,bir ayaz düştü içime. Uykuları uyuttum, Bende bu gece uykuları unuttum, Sen aklıma gelince.. Sevdasına yüzümü sürdüğüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
SoruCevap
S
Kısa ve öz sözlere ne denir? Özdeyiş, vecize, ülger, kelamıkibar, aforizm, aforizma, motto, slogan… Ne güzel sözler kısa? Güzel Kısa Sözler - Ne kadar az bilirsen, o kadar iyi uyursun.. - Umursamaz insanlar daha mutlu. - Herhangi biri değilsin ki, nasıl üzülmeyeyim? - Sen ki papatya gibisin. -...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
  1. Konular

1. 1.281.002
  2. Mesajlar

1. 1.678.258
  3. Kullanıcılar

1. 31.730
  4. Son üye

Geri