Hattin ne oldugunu ogrenme?

Hazirlik sinifinda harc parasi var mi?

Hiz Kameralari nasil calisir?

<

Editör

Yeni Üye
Puan 0
Çözümler 0
Editör

Hattın ne olduğunu öğrenme?

Operatör sorgulama işlemleri devlet sitelerinden yapılabiliyor. https://www.turkiye.gov.tr/mobil-hat-sorgulama linkini kullanarak kolay bir şekilde telefon numaralarınızın hangi operatörde olduğunu öğrenebilirsiniz. Bu site sizlere hem bu konuda hem de üzerine kaç adet hat kayıtlı olduğunu gösteriyor.

Telefon hattımın kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?

– "KIM" yazıp boşluk bırakıp 10 haneli GSM numarası' nı yazarak 7048′ e sms gönderebilirsiniz. * 11842 yoluyla dilerseniz isim – soyad bilgilerinden dilerseniz telefon numarasından sorgulama yapabilirsiniz. 7048′ den sms yoluyla ise sadece GSM numarasının kimin adına kayıtlı olduğu sorgulanabilir.

0531 ile başlayan numaralar hangi hat?

0531 ile başlayan numaralar hangi hat?
turkcell'in henüz aktif olmayan bir alan kodu. turkcell'in artık aktif olan bir alan kodu imiş. 2008-2009 gibi piyasaya çıkan turkcell alan kodu. sondaki 31 takısından o dönem iyi ergen muhabbeti malzemesi olmuştu bu hat sahipleri.

Hangi operatör daha iyi çekiyor?

Hangi operatör daha iyi çekiyor?
Araştırma kapsamında belirlenen başarı skoruna göre ,97 ile Vodafone birinci olurken, onu ile Türk Telekom, ,04 Turkcell takip etti….Ortalama gecikme süresinde ise Vodafone lider:
- Vodafone: 44,72 ms.
- Turkcell: 50,27 ms.
- Türk Telekom: 55,73 ms.

Üzerime kayıtlı telefon numaraları nasıl öğrenebilirim?

e-devlet üzerinden vatandaşlar şifre ve TC kimlik numarası ile giriş yapıldıktan sonra arama kısmına mobil hat sorgulama yazarak hizmet verilen bölüme ulaşabilirsiniz. Sorgulama tüm GSM hatlarında yapıldığı için adınıza açılan tüm hatları görebilirsiniz.

Benim telefon numaram ne?

Cep telefonunuzun arama bölümüne gelerek *101#'yi tuşlayın. Bu numarayı tuşladıktan sonra arama butonuna basın. Kısa süre sonra telefonunuzun ekranında bir mesaj belirecektir. Telefonunuzun ekranında beliren mesaj, kullandığınız hatta ait cep telefonu numaranızdır.

Turk Telekom hattım kimin üzerine kayıtlı?

Turk Telekom hattım kimin üzerine kayıtlı?
11855 numarasını arayarak numaraya ya da isme göre arama yapabilir, kişisel kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 11855'e SMS göndererek: İsme göre arama yaparken aralarında birer boşluk bırakarak ISIM SOYADI yazarak 11855'e SMS olarak gönderebilirsiniz.

0535 Hangi operatöre ait?

0535 Hangi operatöre ait?
turkcell'in 0532 kodu sonrası piyasaya sürdüğü hat kodu.bu numara sadece hazır kart olarak çıkmıştır.tabi o zamanlar kayıt olayı falan olmadığından hattı satın alıp telefona direk takıp kullanabiliyordunuz. ankara'da etimesgut-ulus güzergahında sefer yapan otobüs numarası.

Numaranın kime ait olduğunu öğrenme ücretsiz?

Adım #1: Telefonunuzun arama ekranını açın. Adım #2: *100# numaralarını tuşlayın ve arama yapın. Adım #3: İşlemler menüsü açılacak. Adım #4: Menüden Bilinmeyen Numaralar Servisi'ni açın.

En çok hangi operatör kullanılıyor 2021?

En fazla aboneye Turkcell sahip Bunu %31.1 abone oranıyla Vodafone takip ederken 3. sırada Türk Telekom bulunmakta.

En hızlı internet hangi operatörde?

En hızlı internet hangi operatörde?
Sonuçlar Turkcell mobil internet bağlantı hızının ilk sırada olduğunu gösteriyor. Geride kalan 12 aylık dönem içinde, Turkcell'in Türkiye'deki mobil ağlar üzerinde en hızlı internet bağlantısını sunduğu ortaya çıktı. 37 Mbps'lik ortalama indirme hızıyla Turkcell, rakiplerinin açık ara önünde yer alıyor.

<
Merhaba,

Telefon hattınızın hangi operatörde olduğunu öğrenmek için devletin resmi web sitesi üzerinden kolayca sorgulama yapabilirsiniz. https://www.turkiye.gov.tr/mobil-hat-sorgulama linkine giderek telefon numaranızı kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, telefon numaranız kime ait olduğunu öğrenmek için "KIM" yazıp boşluk bırakarak 10 haneli GSM numaranızı 7048'e bir SMS göndererek sorgulama yapabilirsiniz.

0531 ile başlayan numaralar genellikle Turkcell'e ait olup, bu alan kodu 2008-2009 gibi piyasaya çıkmıştır. Operatörlerin çekim gücü konusunda yapılan araştırmalara göre, Vodafone genellikle daha iyi çekim sağlamaktadır.

E-devlet üzerinden vatandaşlar şifre ve TC kimlik numarası ile giriş yaparak üzerlerine kayıtlı telefon numaralarını öğrenebilirler. Ayrıca, cep telefonunuzun kendi numarasını öğrenmek için *101# tuşlayarak arama yapabilirsiniz.

Turk Telekom hattınızın kimin üzerine kayıtlı olduğunu öğrenmek için 11855 numarasını arayabilir veya isme göre arama yapmak için 11855'e bir SMS gönderebilirsiniz. 0535 ise Turkcell'e ait olan bir hat kodudur.

Numaranın kime ait olduğunu öğrenme işlemi genellikle ücretsizdir. Bu işlemi yapmak için telefonunuzun arama ekranında *100# numaralarını tuşlayarak işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

2021 yılında en çok tercih edilen operatörler sırasıyla Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom olarak görünmektedir. Turkcell, mobil internet bağlantı hızı konusunda da önde gelmektedir, ortalama indirme hızı 37 Mbps olarak belirlenmiştir.

Umarım bu bilgiler yardımcı olmuştur. Başka sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

Hazirlik sinifinda harc parasi var mi?

Hiz Kameralari nasil calisir?

Geri
Üst Alt