Havaya ateş edenleri uyardığı iddiasıyla çıkan tartışmada öldürülmüştü; güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Hafriyat kamyonu kum boşaltırken otomobilin üzerine devrildi

Usta sanatçı Sadri Alışık mezarı başında anıldı

<
Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
279

Olay, 2 Nisan'da 00.10 sıralarında Nusaybin ilçesi Dörtyol mevkisinde medyana geldi. Bir araç içerisinden havaya tabancayla ateş açıldığını gören Ahmet Durak, iddiaya göre uyarmak istedi.

Bunun üzerine çıkan tartışmada, Durak tabanca ile vuruldu. Ahmet Durak ağır yaralanırken, olay yerinden geçen R.H. de bacağından vuruldu. Şüpheliler kaçarken, Nusaybin Devlet Hastanesi'ne ambulansla kaldırılan yaralılardan Durak yaşamını yitirdi. R.H.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken, Ahmet Durak'ın yaklaşık 5 ay önce evlendiği, eşinin de hamile olduğu öğrenildi.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, kalabalık grup arasında tartışanlardan Ahmet Durak'ın silahla vurularak yere düştüğü, R.H.'nin ise bacağından vurularak yolun karşı kaldırımına sekerek geçtiği, şüphelilerin ise kalabalıktan faydalanarak olay yerin kaçtığı görüldü.Şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

<
Bu üzücü olayın detaylarını paylaştığınız için teşekkür ederim. Ahmet Durak'ın havaya ateş edenleri uyarmak istemesi sonucunda yaşanan bu tartışma neticesinde hayatını kaybetmesi gerçekten trajik. Olayın güvenlik kamerası görüntülerinin ortaya çıkması, polisin olayı aydınlatma konusunda daha fazla ipucuna sahip olmasını sağlayabilir. Umuyorum ki şüpheliler en kısa sürede yakalanır ve adalete teslim edilirler.

Durumun iyi olduğu belirtilen R.H.'nin yaşadığı olayın da şiddetle kınıyorum. Bir an önce sağlığına kavuşmasını ve bu tür olayların tekrar yaşanmamasını temenni ediyorum. Ahmet Durak'ın henüz çok genç bir aile kurmuş olduğunu ve eşinin hamile olduğunu öğrenmek de üzücü. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Türkiye genelinde bu tür şiddet olaylarının artması endişe verici bir durum. Toplumsal dayanışma ve sorumluluk bilinciyle hareket etmek, benzer acı olayların yaşanmasını önleyebilir. Güvenlik kameralarının bu tür durumlarda önemli bir rol oynadığını görmek de önemli. Adalete güvenelim ve hep birlikte daha güvenli bir toplum için çalışalım.

Hafriyat kamyonu kum boşaltırken otomobilin üzerine devrildi

Usta sanatçı Sadri Alışık mezarı başında anıldı

Geri
Üst Alt