T
theking
Havuç Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
4 adet havuç
2 adet soğan
Yarım tavuk bulyon
3 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı tereyağ
Karabiber, tuz
Yarım maydanoz
1 çay bardağı süt
Sıcak su
Zeytinyağı
Havuç Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanları doğrayalım. Havucu rendeliyelim.
İlk zeytinyağı ile soğanı kavuralım.
Havucu ekleyelim.
Rengi döndüğü vakit, tereyağ ile unu ekleyelim.
Biraz kavurduktan sonra sıcak suyu dökelim.
Blender ile çektirelim.
En son tuz, karabiber, tavuk bulyon ve sütü dökelim.
Servis esnasında yahut çorba kaynarken maydanoz ile dereotu ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun
Havuç Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
4 adet havuç
2 adet soğan
Yarım tavuk bulyon
3 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı tereyağ
Karabiber, tuz
Yarım maydanoz
1 çay bardağı süt
Sıcak su
Zeytinyağı
Havuç Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanları doğrayalım. Havucu rendeliyelim.
İlk zeytinyağı ile soğanı kavuralım.
Havucu ekleyelim.
Rengi döndüğü vakit, tereyağ ile unu ekleyelim.
Biraz kavurduktan sonra sıcak suyu dökelim.
Blender ile çektirelim.
En son tuz, karabiber, tavuk bulyon ve sütü dökelim.
Servis esnasında yahut çorba kaynarken maydanoz ile dereotu ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun
Havuç Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı