Son Konular

Havuçlu Lahana Salatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Havuçlu Lahana Salatası Tanımı İçin Gereçler
1 adet küçük uzunluk beyaz lahana
3 adet havuç
1 adet küçük soğan
Yarım demet maydanoz
Yarım demet dereotu
2 çay kaşığı sirke
5 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Pul biber

Havuçlu Lahana Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Lahananız küçükse hepsini, orta boysa yarısını, çok büyükse de çeyreğini kullanın. Lakin tekrar de tercihinize ve kişi sayısına kalmış öbür materyalleri de ona nazaran ayarlayınız.
Ben rende makinesiyle rendeledim lahanayı ve havucu lakin çok gerekli değil.Dilerseniz lahanayı ince ince doğrayıp, havuçları da olağan rendede rendeleyebilirsiniz.
Soğanı piyazlık doğrayalım.
Yeşillikleri ince doğrayalım.
Üzerlerine zeytinyağı, tuz, pul biber ve sirkeyi ekleyip hepsini birbiriyle harmanlayalım.
Ve hazır! yemeklerin yanına çok hoş eşlik ediyor. Afiyet olsun).
Havuçlu Lahana Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

S

Colonoli Tarifi Resimli

S

Maydanozlu Kuru Köfte

Benzer Konular

T
  • Soru Soru
Havuçlu Lahana Salatası Tanımı İçin Malzemeler 3 adet havuç ️ 150 gram beyaz lahana ️ 2 diş sarımsak ️ 1,5 çay kaşığı tuz️ Zeytinyağı ️ Üzeri için; 2 diş sarımsak ️ 3 yemek kaşığı mayonez ️ 4 yemek kaşığı yoğurt En üstü için; Közlenmiş kırmızı biber ️ Maydanoz ️ Zeytinyağı ️ Tuz ️ 1 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
theking
T
S
  • Soru Soru
Ekşili Patates Salatası Tanımı İçin Malzemeler 3 adet orta uzunluk patates 1 adet kuru soğan 2 yumurta Yarım demet maydanoz 150 gram ince doğranmış beyaz lahana 1 kase kırmızı lahana Sos için; 1 buçuk yemek kaşığı nar ekşisi Yarım limon 3 yemek kaşığı zeytinyağı ( isteğe nazaran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Havuçlu Patates Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 kg patates 3 tane havuç çok büyükse 2 tane kullanın 3 adet yeşil soğan 5-6 dal maydanoz Yarım çay bardağı sıvı yağ Tuz Haşlanması için su Baharatları 1 ölçek nane ben reyhan kullandım isteyen nane kullanabilir 1 ölçek yeditürlü biber 1 ölçek pul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Patatesli Havuçlu Mücver Tanımı İçin Malzemeler 3 orta uzunluk patates rende 2 adet havuç rende 1 adet kuru soğan rende Yarım demet maydanoz 2 adet yumurta 2 diş sarımsak 2 yemek kaşığı mısır unu 2 yemek kaşığı olağan un Kızartmak için sıvı yağı Tuz kara biber kırmızı pul biber (Baharatları ölçü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
SoruCevap
S
T
  • Soru Soru
Savoy Lahana Tanımı İçin Materyaller 1 orta uzunluk savoy lahana 1 adet soğan Tuz, karabiber, kırmızı biber Zeytinyağı Savoy Lahana Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Lahanayı yıkayıp doğrayalım. Kaynamış suda haşlayalım. Soğanları zeytinyağda pembe olana kadar soteleyelim. Haşlanmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
theking
T
  1. Konular

1. 1.281.520
  2. Mesajlar

1. 1.679.458
  3. Kullanıcılar

1. 31.818