S
SoruCevap
Guest
Havuçlu Patatesli Püre Tanımı İçin Gereçler
1 adet orta uzunluk havuç
Yarım patates
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Havuçlu Patatesli Püre Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Havuç ve patatesi soyalım, havucu dikine ortadan 2 ye bölelim, yarım patatesi de 2 kesime ayıralım.
Tencere içine haşlama aparatını yerleştirelim tabanına yüzeye çıkmayacak kadar su koyalım (Haşlama aparatı yoksa demir süzgeci su koyduğunuz tencere üzerine yerleştirerek de haşlayabilirsiniz)
Havuç ve patatesi haşlayalım. Cam rende yahut çatal yardımı ile ezelim. Kavanoza dolduralım.
En son zeytinyağı ekleyip karıştıralım (Her bir besin 3 gün kuralına nazaran denenmiş olmalıdır 6+bebeklerimiz için uygundur)
1 adet orta uzunluk havuç
Yarım patates
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Havuçlu Patatesli Püre Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Havuç ve patatesi soyalım, havucu dikine ortadan 2 ye bölelim, yarım patatesi de 2 kesime ayıralım.
Tencere içine haşlama aparatını yerleştirelim tabanına yüzeye çıkmayacak kadar su koyalım (Haşlama aparatı yoksa demir süzgeci su koyduğunuz tencere üzerine yerleştirerek de haşlayabilirsiniz)
Havuç ve patatesi haşlayalım. Cam rende yahut çatal yardımı ile ezelim. Kavanoza dolduralım.
En son zeytinyağı ekleyip karıştıralım (Her bir besin 3 gün kuralına nazaran denenmiş olmalıdır 6+bebeklerimiz için uygundur)