Havuçlu Şehriyeli Tavuk Suyu Çorbası

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Havuçlu Şehriyeli Tavuk Suyu Çorbası Tanımı İçin Materyaller
2 adet havuç
1 kahve fincanı tel şehriye
5 su bardağı su
300 gram tavuk
1 tatlı kaşığı tuz
4 yemek kaşığı sıvı yağ

Havuçlu Şehriyeli Tavuk Suyu Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci olarak tavuklarımızı haşlayalım.
Haşlanan tavukların suyunu ayıralım.
Haşlanmış tavukları didelim.
2 adet havuç rendelenip yağda kavrulur.
Kavrulan havuçların üzerine tel şehriye eklenir. (tel şehriyeli rengini dönmesini beklemeyin havuçtan ötürü dönmüyor. )
Tavuğu haşladığımız suyu tencereye ekleyip tuzunu atalım.
Su kaynadıktan sonra didiklenmiş tavuğu da ekleyip 5 dakika daha kısık ateşte pişirelim.
Altını kapattıktan sonra 10 dakika dinlendirip servis edelim. Afiyet olsun.
Havuçlu Şehriyeli Tavuk Suyu Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
T

Sebze Çorbası

T

Starbucks Kurabiye

  1. Konular

    1. 1.281.808
  2. Mesajlar

    1. 1.680.315
  3. Kullanıcılar

    1. 31.897
  4. Son üye

Geri
Üst Alt