Hayran Bırakan ne demek?
Son derece beğenen, tutkun. 1. şaşmış, şaşa kalmış, şaşırmış. 2. çok tutkun. 3. aşırı derecede sevgi duyan.
Bir insana neden hayran olunur?
Bir insana neden hayran olunur?
Öncelikle her kişinin, bir başkasına hayranlık duyma nedeni öznel olacaktır. Duygusal, eksikliğini hissettiğimiz bir konuda, bilinçaltının ilişkilendirdiği konuda vs vs bir sürü neden olabilir. Ancak genel anlamda baktığımızda, her birey kendi niteliklerini değerlendirerek geliştirerek ilerler.
Osmanlıca hayran ne demek?
hayran / hayrân / حيران Çok takdir etmiş. Çok beğenmiş.
Hayranlık duyuyorum ne demek?
Hayranlık duyuyorum ne demek?
içten içe kıskanmak ve hayran olmak.
Hayran ne demek Ekşi?
bir ozelik, bir kariyer ve ya sasirtici bir yon yuzunden birinin bir digerine ya da birinin bi seye hayran hayran bakarak kendini ezilmis hissetmesi. ornek: sana hayran oldum! belki biraz idol haline getirmek, ufak çapta tapmak, beğenmek…
Olanaksız kelimesi ne anlama gelir?
Olanaksız kelimesi ne anlama gelir?
Olanaksız kelimesi Türkçe'de "Olanağı olmayan, olma ihtimali bulunmayan, gayrimümkün, imkânsız." anlamına gelir.
Hayranlık ne demek Ekşi?
Hayran Sana ne demek?
Hayran Sana ne demek?
Hayranlık duyan, hayrette kalan. Son derece beğenen, tutkun. 1. şaşmış, şaşa kalmış, şaşırmış. 2. çok tutkun.
Hayran duymak ne demek?
Hayranlık uyandırmak deyim mi?
Hayranlık uyandırmak deyim mi?
akıllara durgunluk vermek: Hayranlık uyandırmak (TDK ADS, ET: 01.04.2016). TDK Atasözleri ve Deyimler Sözlüğü'nde tek anlamı, hayranlık uyandırmak olarak verilen deyimin, henüz sözlükte yer almayan, olumsuz anlamda şaşkınlık uyandırmak, şaşırmak anlamı nadir de olsa karşılaşılabilen anlamlarındandır.
En son kertede ne demek?
Kerte kelimesinin anlamları arasında derece de bulunmaktadır. Son kerte kelimesinin anlamı son derece olarak bilinmektedir. Son kerte kelimesinin bir başka anlamı sonuçta olarak bilinmektedir. Son kerte sonuç olarak anlamında da kullanılmaktadır.
Integral ne anlama gelir?
Integral ne anlama gelir?
İntegral veya tümlev, bir fonksiyon eğrisinin altında kalan alan. Fonksiyonun, türevinin tersi olan bir fonksiyon elde edilmesini sağlar.