Modoratör
Yeni Üye
HAYTAP nasıl ulaşırım?
Shop ürünleriyle ilgili sorunları 0850 840 29 14 no.lu telefona bildirebilirsiniz. HaytapShop®, Haytap Hayvan Hakları Federasyonu tescilli markasıdır.
Hayvanlar için nereye bağış yapılır?
Türkiye Hayvanları Koruma Derneği (THKD-1924) yalnızca hayvanseverlerin ve dostlarının bağışları ile hayvanlara doğrudan yardım eden ve GÖNÜLLÜ HAYVAN DOSTLARININ FAHRİ OLARAK YÖNETTİĞİ bir hayvanlara yardım kuruluşudur.
Hayvan bir mal mıdır?
Hayvan bir mal mıdır?
Yeni değişikliğe göre hayvanlar 'mal' ya da 'eşya' olarak değil, 'can' statüsünde değerlendirilecek. Hayvanları Koruma Kanunu, sil baştan yeniden düzenlendi. Köklü değişiklikler içeren teklif, Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi.
Hayvan barınağına ne denir?
Yaklaşık 15 yüzyıldan beri kullanılan ağıl kelimesinin sözlük anlamı hayvan barınağıdır. Küçükbaş hayvanların hem barınması hem de soğuktan korunması için yapılan barınaklara ağıl denir.
Kedi kurtarmak için neresi aranır?
Hayvan Kurtarma iletişim numarası özellikle internet kullanılarak ilk aramada erişilebilecek şekilde yaygınlaştırılmıştır. Bu nedenle Dernek iletişim numarasının Türkiye'de 'Alo 153'ten sonra hayvanlara yönelik acil durumlarda en sık aranan numara olduğu söylenebilir.
Sokak hayvanlarını kim topluyor?
Sokak hayvanlarını kim topluyor?
– İlçe belediyeleri de sokaktaki kulağı küpesiz hayvanları toplayarak Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Merkezine getirir.
Yardıma muhtaç hayvanlara nasıl yardım edebiliriz?
Sokak Hayvanlarına Yardım Etmenin 10 Yolu
- Öncelikle Hayvan Sahiplenin.
- Sahiplendirme Ağına Yardım Edin.
- Barınaktaki Hayvanların Koruyuculuğunu Üstlenin.
- Yanınızda Mutlaka Mama Bulundurun.
- Bulunduğunuz Bölgedeki Veterinerleri Bilin.
Hayvan canlı mı?
Hayvanlar, Hayvanlar Alemi (Animalia) olarak bilinen bir taksonomik sınıf altında bulunan canlıların tamamına verilen isimdir.
Hayvanların bakıldığı yere ne denir?
Hayvanların bakıldığı yere ne denir?
Arkaç.