Modoratör
Efsanevi Üye
Hayvana eziyet edeni nereye şikayet edebilirim?
Dilekçe yazmakla beraber , ivedi durumlar ve ani müdahele için 155 polis imdattan ÇEVRE VE HAYVAN KORUMA POLİSİNE de durumu ihbar edebilrsiniz.
Hayvanlara yardım etmek için neler yapabiliriz?
Hayvanlara yardım etmek için neler yapabiliriz?
Sokak Hayvanlarına Yardım Etmenin 10 Yolu
- Öncelikle Hayvan Sahiplenin.
- Sahiplendirme Ağına Yardım Edin.
- Barınaktaki Hayvanların Koruyuculuğunu Üstlenin.
- Yanınızda Mutlaka Mama Bulundurun.
- Bulunduğunuz Bölgedeki Veterinerleri Bilin.
- Yemek Artıklarını Ayırın.
- ALO 153 Hattını Arayın.
- Güvendiğiniz Bir Kuruma Bağış Yapın.
1 yaralı hayvanlara yardım ederken dikkat edmeniz gerekenler?
Yaralı Hayvanlara Yardım Ederken Dikkat Etmeniz Gerekenler 1 Sokak hayvanları için yapacağınız en büyük iyilik trafikte iyi bir sürücü olmaktan geçer çünkü sokakta yaralı bulunan… 2 Yaralı hayvana yaklaşırken onu korkutmamaya, ürkmesine sebep olabilecek ani hareketler yapmamaya özen göstermelisiniz. 3 Eğer bulunduğunuz il ya da ilçede yaralı hayvanlar için ambulans hizmeti… More
Hangi hayvanlara yardım edebiliriz?
Hangi hayvanlara yardım edebiliriz?
Tek istedikleri bağış, mama yardımı ve destek. Onların beslemelerine katılabilirsiniz, onlara destek verdiğinizi belirtebilirsiniz ya da o oluşumlardan hayvan sahiplenebilirsiniz, bir hayvanı tedavi ettirebilirsiniz. Emin olun bunun karşılığını alırsınız ve böylece dünya daha da güzel olur. Çünkü dünya sevgi ve merhamet ile dönüyor.
Yaralı bir sokak hayvanına yardım etmek ve yardım etmek?
Yaralı halde bulduğunuz sokak hayvanlarına yardım etmenin yollarından biri de, eğer hayvanın çok kan kaybettiğini görüyorsak, yaralı bölgelere tampon ya da turnike gibi temel acil yardım bilgisi ile yapılabilecek müdahalelerde bulunmaktır. Eğer aracınız uygunsa ya da bir taksi tutarak, yaralı hayvanı en yakın veteriner kliniğine götürmelisiniz.