Modoratör
Yeni Üye
Hazineyi kim sakladı kitap?
Bu sefer acayip, gizemli, çok çılgın bir hazine avı ile karşınızdayım. Maceraya Civildek Kuş Cenneti'nde başladım. Orada Aynalı Baba diye biri çıktı karşıma. Sonrasında neler yaşadım neler……Hazineyi Kim Sakladı? / Sessiz Sakin'in Gürültülü Maceraları 5 (Ciltli)
Yayın Tarihi: | 30.04.2018
Dil: | TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: | 184
Cilt Tipi: | Karton Kapak
Kağıt Cinsi: | Kitap Kağıdı
Kim bu yeni çocuk yazarı?
Kim Bu Yeni Çocuk? / Sessiz Sakin'in Gürültülü Maceraları 4 (Ciltli) – Melih Tuğtağ | kitapyurdu.com.
Sessiz sakin in gürültülü Maceraları 1 Aaa bu da kim?
Sessiz sakin in gürültülü Maceraları 1 Aaa bu da kim?
Şimdi bir de arka kapak yazısı yazmaya çok üşeniyorum. En iyisi ben size kitabın içinden tüyolar vereyim. Oturan Boğa'nın neden sürekli oturduğunu yazdım falan işte……Aaa! Bu da Kim? / Sessiz Sakin'in Gürültülü Maceraları 1 (Ciltli)
Yayın Tarihi: | 01.11.2016
ISBN: | 9786055122188
Cilt Tipi: | Ciltli
Melih Tuğtağ kim?
Melih Tuğtağ kim?
Melih Tuğtağ, 27 Ekim 1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Elazığlı olan Melih Tuğtağ, İstanbul Teknik Üniversitesinde uzun yıllar Jeofizik Mühendisliği okuduktan sonra kendisinden mühendis olmayacağını anladığında yazar olmaya karar vermiştir.
Ben bu oyunu bozarım kaç sayfa?
Ben Bu Oyunu Bozarım!
Yayın Tarihi: | 15.01.2018
Bu ne biçim ajanda kitap?
GÜLMEKTEN KIRILACAĞINIZ ACAYİP MACERALAR BU KİTAPTA! Markette dolaşırken rafların arkasında bir "şey" olduğunu fark ediyorsunuz. İlk başta çok umursamıyorsunuz, ama o "şey" sizi takip ediyor, korkuyorsunuz. Hangi rafa gitseniz peşinizden geliyor. En korkuncu da onu sizden başka kimse görmüyor.
Çağrı Cebeci kimdir?
Çağrı Cebeci kimdir?
Ünlü şair ve yazar Dilaver Cebeci'in oğlu olan Çağrı Cebeci, yüksek öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra çeşitli dergilerde karikatürist olarak görev almıştır.
Ben bu oyunu bozarım kimin sözü?
Ben bu oyunu bozarım kimin sözü?
tatar ramazan'ın söylediği sözdür. aşağıdaki gibi olmuştur. – Siz beni resimlerde gördüğünüz mahkumlarla karıştırıyorsunuz galiba müdür bey. benim adım tatar ramazan. ben bu oyunu bozarım.
Bir Köy Var Uzakta kitap kaç sayfa?
Bir Köy Var Uzakta! / Sessiz Sakin'in Gürültülü Maceraları 7 (Ciltli)
Yayın Tarihi: | 13.04.2017
ISBN: | 9786055122690
Bu ne biçim ajanda sayfa sayısı?
GÜLMEKTEN KIRILACAĞINIZ ACAYİP MACERALAR BU KİTAPTA!
Yayın Tarihi: | 02.03.2018
Boyut: | 13.5 x 21 cm
Ben bu oyunu bozarım repliği hangi film karakterine aittir?
Ben bu oyunu bozarım repliği hangi film karakterine aittir?
leyla ile mecnun versiyonu bambaşka olan tatar ramazan repliği.
Tatar ramazan kim ve ne?
Tatar ramazan kim ve ne?
Tatar Ramazan karakteri, "Türk öykücülüğünün en gerçekçi kahramanlarından biri" olarak anılmaktadır. Osmanlı'nın son dönemleri ile Cumhuriyetin ilk dönemlerinde Polatlı'da doğmuş ve büyümüş bir gencin talihsiz bir olay sonrasında hapse düşmesi ile gelişen olaylar hikâye edilmiştir.
Tatar Ramazan kaç doğumlu?
1981 yılında İstanbul'da doğan Yıldıran, Gazi Üniversitesi Spor Akademisi Jimnastik Bölümü mezunu…
Tatar Ramazan gerçek mi?
Kerim Korcan, 10 yıl kaldığı Sinop Cezaevinden 1948 yılında tahliye edilmiştir.1957 yılında iki yıl tutuklu yargılandıktan sonra beraat etmiştir. Tatar Ramazan karakteri ile de tanınan yazar Kerim Korcan, 1990 yılında hayatını kaybetmiştir.
Tatar Ramazan gerçek hikâyesi nedir?
Tatar Ramazan gerçek hikâyesi nedir?