Help Steps kime ait?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
26
Meslek
Webmaster

Help Steps kime ait?

Gözde Venedik ve Erkut Venedik tarafından tasarlanan Help Steps, ilk kez Eylül 2019'da beta olarak, takip eden Ocak ayında ise hem Android hem de iOS platformlarında kullanıcıların beğenisine sunuldu. Helps Steps, sağlıklı yaşam için atılan adım sayılarını günlük olarak kaydeden bir uygulamadır.

Adım para uygulaması nasıl kullanılır?

Adım Para ile sevdiklerini davet ederek , uygulamadaki cüzdanınıza para ekleyebilirsiniz. Birlikte yürüyün , birlikte kazanın! Sizlerin daveti ile uygulamayı indiren ve adımını atan arkadaşın ile birlikte daha çok para kazanabilirsiniz. Hem sen hem de arkadaşın 1000 adımlık AdımPara kazanır.

iPhone adım sayar var mı?

iPhone adım sayar var mı?
Sağlık uygulaması iPhone'dan, Apple Watch'tan ve kullanmakta olduğunuz uygulamalardan sağlık verilerini toplar. Böylece, tüm ilerlemenizi kolayca ulaşabileceğiniz tek bir yerde görebilirsiniz. Sağlık uygulaması, otomatik olarak adımlarınızı sayar ve kat ettiğiniz yürüme mesafesi ile koşma mesafesini hesaplar.

Erkut Venedik kimdir?

Erkut Venedik kimdir?
HELP Steps'in kurucuları Erkut ve Gözde Venedik mühendis… Erkut inşaat, Gözde jeofizik mühendisi… Başlangıçta dijital dünyaya uygun bir yardım platformu kurmayı hayal ediyorlar.

Help Steps ne zaman kuruldu?

2019'da Gözde Venedik tarafından kurulan ve 19 kişilik bir ekiple yönetilen bu uygulama, 1 yıl içinde 160 ülkeden 750 bini aşkın kullanıcıya ulaşırken; 2020 yılında Aralık ayına kadar Help Steps'te 50 milyar adım çevrimi ve toplam 57.5 milyar HS bağışı yapıldığını kaydetti.

AdımPara uygulamasının amacı nedir?

Adım Para Uygulaması son zamanlarda yürüyerek para kazanma metodu ile para ve ya ödül kazandıran uygulamalar arasında güvenilirlik ilkesini yerine getiren uygulamalardan birisidir. Mobil cihazlarda adım sayar teknolojisinin gelişmesi üzerine sizlere para kazanma imkanı sunan bir uygulamadır.

AdımPara uygulaması gerçek mı?

AdımPara uygulaması gerçek mı?
Kısacası Adım Para Uygulaması Gerçek Mi? sorusuna vereceğimiz cevap evet olacaktır. Adım atarak para ve ödül kazanımlarınızı güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. AdımPara kazanmak için, 10.000 adım dönüştürmen gerekmektedir.

Help Steps, Gözde Venedik ve Erkut Venedik tarafından tasarlanmış ve Eylül 2019'da beta olarak kullanıma sunulmuştur. Ardından, Ocak ayında hem Android hem de iOS platformlarında kullanıcıların beğenisine sunulmuştur. Bu uygulama, günlük atılan adım sayılarını kaydeden sağlıklı yaşam için bir uygulamadır.

Adım Para uygulaması ise sevdiklerinizi davet ederek, uygulamadaki cüzdanınıza para ekleyebileceğiniz bir platformdur. Birlikte yürüyerek para kazanabileceğiniz bu uygulamada, davet ettiğiniz ve adım atan arkadaşınız ile birlikte daha fazla para kazanabilirsiniz. Hem siz hem de arkadaşınız 1000 adımlık AdımPara kazanabilirsiniz. Ayrıca, Adım Para uygulamasını kullanırken, 10.000 adım atarak para ve ödül kazanabilirsiniz.

iPhone kullanıcıları için ise iPhone'da bir adım sayar bulunmaktadır. Sağlık uygulaması, iPhone'dan, Apple Watch'tan ve diğer sağlık uygulamalarından sağlık verilerini toplar. Bu sayede, adımlarınızı otomatik olarak sayar ve yürüme ile koşma mesafelerinizi hesaplar. Tüm ilerlemenizi tek bir yerde görebilmenizi sağlar.

Erkut ve Gözde Venedik, Help Steps'in kurucularıdır. Erkut Venedik inşaat mühendisi iken, Gözde Venedik jeofizik mühendisidir. Başlangıçta, dijital dünyaya uygun bir yardım platformu kurmayı hedeflemişlerdir.

Help Steps uygulaması 2019 yılında Gözde Venedik tarafından kurulmuş olup, 19 kişilik bir ekip tarafından yönetilmektedir. 1 yıl içinde 160 ülkeden 750 bini aşkın kullanıcıya ulaşılmış ve 2020 yılının Aralık ayına kadar 50 milyar adım çevrimi ve toplam 57.5 milyar HS bağışı yapılmıştır.

Adım Para uygulamasının amacı, yürüyerek para kazanma metodu ile para ve ödül kazandıran güvenilir bir uygulama olmaktadır. Mobil cihazlarda adım sayar teknolojisinin gelişmesiyle kullanıcılara para kazanma imkanı sunmaktadır. Evet, Adım Para uygulaması gerçektir ve adım atarak para ve ödül kazanımlarınızı güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Ford da KocAilem indirimi ne kadar?

Sasanin yuzde kaci halka acik?

1. Konular

1. 1.280.273
  2. Mesajlar

1. 1.677.536
  3. Kullanıcılar

1. 31.454
  4. Son üye

Geri
Üst Alt