- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 26
- Meslek
- Webmaster
Help Steps kime ait?
Gözde Venedik ve Erkut Venedik tarafından tasarlanan Help Steps, ilk kez Eylül 2019'da beta olarak, takip eden Ocak ayında ise hem Android hem de iOS platformlarında kullanıcıların beğenisine sunuldu. Helps Steps, sağlıklı yaşam için atılan adım sayılarını günlük olarak kaydeden bir uygulamadır.
Adım para uygulaması nasıl kullanılır?
Adım Para ile sevdiklerini davet ederek , uygulamadaki cüzdanınıza para ekleyebilirsiniz. Birlikte yürüyün , birlikte kazanın! Sizlerin daveti ile uygulamayı indiren ve adımını atan arkadaşın ile birlikte daha çok para kazanabilirsiniz. Hem sen hem de arkadaşın 1000 adımlık AdımPara kazanır.
iPhone adım sayar var mı?
iPhone adım sayar var mı?
Sağlık uygulaması iPhone'dan, Apple Watch'tan ve kullanmakta olduğunuz uygulamalardan sağlık verilerini toplar. Böylece, tüm ilerlemenizi kolayca ulaşabileceğiniz tek bir yerde görebilirsiniz. Sağlık uygulaması, otomatik olarak adımlarınızı sayar ve kat ettiğiniz yürüme mesafesi ile koşma mesafesini hesaplar.
Erkut Venedik kimdir?
Erkut Venedik kimdir?
HELP Steps'in kurucuları Erkut ve Gözde Venedik mühendis… Erkut inşaat, Gözde jeofizik mühendisi… Başlangıçta dijital dünyaya uygun bir yardım platformu kurmayı hayal ediyorlar.
Help Steps ne zaman kuruldu?
2019'da Gözde Venedik tarafından kurulan ve 19 kişilik bir ekiple yönetilen bu uygulama, 1 yıl içinde 160 ülkeden 750 bini aşkın kullanıcıya ulaşırken; 2020 yılında Aralık ayına kadar Help Steps'te 50 milyar adım çevrimi ve toplam 57.5 milyar HS bağışı yapıldığını kaydetti.
AdımPara uygulamasının amacı nedir?
Adım Para Uygulaması son zamanlarda yürüyerek para kazanma metodu ile para ve ya ödül kazandıran uygulamalar arasında güvenilirlik ilkesini yerine getiren uygulamalardan birisidir. Mobil cihazlarda adım sayar teknolojisinin gelişmesi üzerine sizlere para kazanma imkanı sunan bir uygulamadır.
AdımPara uygulaması gerçek mı?
AdımPara uygulaması gerçek mı?
Kısacası Adım Para Uygulaması Gerçek Mi? sorusuna vereceğimiz cevap evet olacaktır. Adım atarak para ve ödül kazanımlarınızı güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. AdımPara kazanmak için, 10.000 adım dönüştürmen gerekmektedir.