Hepsiburada'dan Kadın Girişimcilere Teknoloji Gücü: 8. Yılını Kutluyor!

Credits
1.254.819
hepsiburada-nin-girisimci-kadinlara-teknoloji-18782297_amp.jpg

Hepsiburada, kadın girişimcilerin sosyal, ekonomik ve teknolojik alanda güçlenmesini teşvik etmek amacıyla yürüttüğü Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programının 8. yılında, 'Yol Arkadaşın Burada' eğitim modülünü başlatıyor. E-ticaret devi, kadın girişimcilere destek olmak için yeni bir mentorluk modeli sunarak kadınların başarısına katkıda bulunmayı hedefliyor.

E-ticaret devi Hepsiburada, kadın girişimcilerin sosyal, ekonomik ve teknolojik alanda güçlenmesine yardımcı olan Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programının 8. yılında, girişimci kadınlara e-ticarette büyümeleri için mentorluk ve eğitim desteği verecek olan 'Yol Arkadaşın Burada' projesini duyurdu. 2017 yılından bu yana 63 binden fazla kadın girişimciyi ve 300'ün üzerinde kadın kooperatifini platformunda buluşturan Hepsiburada, girişimci kadınların başarısını desteklemeye devam ediyor.

Hepsiburada Kurumsal İlişkiler, İletişim ve Sürdürülebilirlik Başkan Yardımcısı Cem Tanır, girişimci kadınlara sağladıkları destekle ekonomide önemli bir değişim yarattıklarını belirtti. Tanır, kadın girişimcilerin platformlarında satış yapan oranının arttığını ve hedeflerinin 2030 yılına kadar 120 bin kadın girişimciye ulaşmak olduğunu vurguladı.

Hepsiburada, kadın girişimcilere 1 milyon TL ciroya kadar yüzde 50 komisyon indirimi, ücretsiz ürün fotoğraf çekimi, HepsiAd reklam bakiyesi, finansal ürünlere erişim ve entegrasyon desteği gibi avantajlar sunuyor. Ayrıca kadın kooperatiflerine süresiz yüzde 1 komisyon oranı ve ücretsiz kargo desteği sağlanıyor.

Hepsiburada'da kadın çalışan oranı yüzde 50'ye, kadın yönetici oranı ise yüzde 42'ye ulaşmış durumda. Tanır, platformlarında kadın mühendislerin oranının arttığını belirterek, teknoloji ekibinin yüzde 36'sının kadın mühendislerden oluştuğunu ifade etti. Şirket, toplumsal cinsiyet eşitliğine odaklanarak kadın mühendis oranını 2030'a kadar yüzde 50'ye çıkarmayı hedefliyor.

Hepsiburada, 8. yılını 'Yol Arkadaşın Burada' adını verdiği yeni eğitim modülüyle kutluyor. Bu modülde girişimci kadınlara geniş bir yelpazede eğitimler sunulacak ve ayrıca mentorluk desteği sağlanacak. Programın esnek bir yapıya sahip olması ve çoğunlukla online olması planlanıyor.

Hepsiburada, 8. yılını 'Yol Arkadaşın Burada' eğitim modülüyle kutluyor. Girişimci kadınlar, geniş bir konu yelpazesinde eğitim alacak ve mentorluk desteğiyle desteklenecek. Program, her kadının ihtiyaçlarına uygun şekilde tasarlandı ve çoğunlukla online olarak gerçekleşecek.

Hepsiburada, kadın ve erkek A Milli Basketbol Takımlarının resmi sponsoru olarak 'Potadan Patiye' projesini hayata geçirdi. Bu sosyal sorumluluk projesi kapsamında her sayıda 5 kilo mama sokak hayvanlarına bağışlanacak. Hepsiburada, FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası süresince bu projeyi destekleyerek başarıyı sokaktaki dostlara umut olarak yansıtmayı amaçlıyor.

Karadeniz'in Renkli Kültürü Yayla Şenliklerinde Hayat Bulacak

Kamuda Çalışanlar İçin Yeni İş Teklifi Heyecanı Artıyor

1. Konular

1. 1.282.563
  2. Mesajlar

1. 1.683.149
  3. Kullanıcılar

1. 32.121
  4. Son üye

1. com
Geri
Üst Alt