- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 2.607
- Meslek
- Webmaster
Herkese açık gönderi bildirimleri ne demek?
Bir gönderi için bildirimleri açtığınızda, birisi gönderiye yorum yaptığında bildirim alırsınız. Birisi bir yorumu yanıtladığında bildirim almazsınız. Bildirimlerini açmak veya kapatmak istediğiniz gönderiye gidin.
Facebook bildirimleri nasıl kapatılır?
İlgili: Facebook uygulaması Android telefonların pil ömrünü kısaltıyor!
- Telefonunuzun sağ üst taraftaki simgesine dokunun.
- Aşağı inin ve Uygulama Ayarları > Bildirimler yolunu izleyin.
- Bildirim almak istediğiniz seçenekleri açın veya istemediklerinizi kapatın.
Facebook anında ilet bildirimleri nedir?
Anında İlet Bildirimleri: Facebook'u aktif olarak kullanmadığınız durumlarda görünen bildirimlerdir.
Facebook hareketler dökümü nasıl silinir?
Adım #3: Hareketler Dökümü butonuna tıklayın. Adım #4: Ekranın sol sütununda bulunan Daha Fazla seçeneğine tıklayın. Adım #5: Açılan menüden Arama Geçmişi bölümünü açın. Adım #6: Silmek istediğiniz aramanın yanındaki seçenek butonuna tıklayın.
Gelen bildirimleri nasıl silerim?
Tüm sitelerden gelen bildirimlere izin verme veya engelleme
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Chrome uygulamasını açın.
- Adres çubuğunun sağında Diğer. Ayarlar'a dokunun.
- Site Ayarları Bildirimler'e dokunun.
- Üstte ayarı açın veya kapatın.
Facebook Baktığım kişi bunu anlayabilir mi?
Hayır. Facebook, profilinize kimlerin baktığının izlenmesine izin vermemektedir. Bu işlevi üçüncü şahıs uygulamaları da sağlayamaz. Bu özelliği sunduğunu iddia eden bir uygulamayla karşılaşmanız halinde lütfen uygulamayı şikayet edin.
Facebook hareket dökümünü kimler görebilir?
Not: Yalnızca siz kendi hareketler dökümünüzü görebilirsiniz ancak hareketler dökümünde bulunan gönderiler ve diğer içerikler profiliniz, Arama veya arkadaşlarınızın Haber Kaynağı gibi Facebook'taki başka yerlerde görünebilir.