Son Konular

Herşey seninle Güzel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Herşey seninle güzel yolda yürümek bile
Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile

Herşey seninle güzel bu toprak bu taş bile
İçimdeki bu korku gözümdeki bu yaş bile

Beklenmedik bir anda ayrılık gelip çatsa
Seninle paylaştığım tek bir gün yeter bana

Herşey seninle güzel duyduğum bu ses bile
Yalnız içtiğim su değil aldığım nefes bile

Herşey seninle güzel bu yağmur bu kar bile
Yüzümdeki gözyaşının izleri onlar bile

Beklenmedik bir anda ayrılık gelip çatsa
Seninle paylaştığım tek bir gün yeter bana

zerrin özer

S

Kırmızı Başlıklı Nefret

S

Rüzgarın yön değiştirdiği yerdeyim şimdi

Benzer Konular

• Öneri Öneri
Zerrin Ozer Her Şey Seninle Guzel Şarkı Sozu Her şey seninle guzel yolda yurumek bile Olmayacak duşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle guzel bu toprak bu taş bile İcimdeki bu korku gozumdeki bu yaş bile Beklenmedik bir anda ayrılık gelip catsa Seninle paylaştığım tek bir gun yeter bana Her...
Cevaplar
1
Görüntüleme
8
S
  • Soru Soru
Zerrin Özer Herşey Seninle Güzel Hangi Yıl? başlığı için 100 kelime uzunluğunda bir paragraf oluşturun. Paragrafın %40’ı Zerrin Özer Herşey Seninle Güzel Hangi Yıl? ile ilgili anahtar kelimeler içermelidir. Anahtar kelimeleri html formatında kalın olarak yazmanız gerekmektedir. LSI mantığına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
SoruCevap
S
S
Aşk İle İlgili En Güzel Şiirler, Aşk İle İlgili Şiirler, HERŞEY SENDE GİZLİ Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
SoruCevap
S
S
En güzel şiirler en etkileyici aşk şiirleri Ben Sana Mecburum Ben sana mecburum bilemezsin Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor Bu şehir o eski İstanbul mudur? Karanlıkta bulutlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
SoruCevap
S
S
Doğum Günü İle İlgili Şiirleri Güzel Doğum Günü İle İlgili Şiir Doğum Günü Doğum günü hep ilktir. Aşık ilk tutulandır. Doğum günü sevgidir. Aşık delice sevendir. Doğum günü yaşlılık içerir. Aşık ihtiyarlayıncada gençtir. Doğum günü elemdir. Aşık hep kederlidir. Doğum günü hüzündür. Aşık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
SoruCevap
S
  1. Konular

1. 1.281.140
  2. Mesajlar

1. 1.678.836
  3. Kullanıcılar

1. 31.783