- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 3.021
- Meslek
- Webmaster
Hidari ne demek?
japon mitolojisinde bir heykeltıraş. yaptığı heykeller çok gerçekçidir. yaptığı çok güzel bir kadın heykeli canlanmış inanışa göre.
Japonca Yuko ne demek?
Ayrıca Yuki, bir diğer lakabı olan "Buz Prens"e uyar şekilde Japonca "kar" anlamına gelse de isminin heceleri sırasıyla "neden" (由) ve "umut" (希), ("umut etmek için bir neden") anlamlarına da gelmektedir.
Japonca OS ne demek?
OSU (Oss): Saygı, istek ve hazır olmayı ifade eder.
Yuki erkek ismi mi?
japon erkek ismi. japoncada doğrultusunda, istikametinde anlamında da ni yerine kullanılabilen edat. ni edatından farklı olarak varış noktasından çok oraya gidişte kullanılacak yönü ifade eder. 1960 larda radyolarda yayinlanmi$ orhan boran programi "orhan boran ve yuki" nin yuki si.
OS kısaltması ne demek?
OS demek işletim sistemi demektir, ingilizce adıyla Operating System olarak okunmaktadır, işletim sistemi yani Operating System kısaltması olan kelime ise OS'dur, yani birisi size OS nedir?
OS anatomi ne demek?
ÖR: Latincede "os" hem ağız, hem de kemik anlamında kullanılır.
japon erkek ismi. japoncada doğrultusunda, istikametinde anlamında da ni yerine kullanılabilen edat. ni edatından farklı olarak varış noktasından çok oraya gidişte kullanılacak yönü ifade eder.
OS yazısı ne anlama gelir?
OS kavramı "Operating System", Türkçe'de "İşletim Sistemi" anlamına gelir.
OS ne demek telefonda?
Android Os; Open Handset Alliance ve özgür yazılım topluluğu tarafından geliştirilmiş, linux tabanlı akıllı cihazların yönetimi ve kullanılması için kullanılan bir işletim sistemidir. android İşletim sisteminin en önemli özelliği açık kaynak kodlu olmasıdır.
OS tali ne demek tıp?
Talus , 17.234 kere görüntülendi. Talus teriminin tıbbi anlamı; n. (pl. Tali). Topuk (aşık) kemiği, astragal, astragalus.