Son Konular

Hindi Haşlama

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Guest
Hindi Haşlama Tanımı İçin Materyaller
1 adet hindi but (köy hindisi)
1 yemek kaşığı tereyağı
Su
Tuz

Hindi Haşlama Tanımı Yapılışı

Tereyağını ve hindi butu tavaya alıp güzelce kızartıyoruz.
Kızaran butu tencereye alalım ve üzerini geçecek biçimde su ekleyelim.
Tuzunu da ekleyerek tencerede kapağı kapalı bir biçimde kısık ateşte 1 saat pişirelim.
Suyuna pilav ve çorba yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.
 
T

İlikli Kemik Suyu

T

Mayasız Kolay Poğaça (Videolu)

  1. Konular

    1. 1.260.959
  2. Mesajlar

    1. 1.658.337
  3. Kullanıcılar

    1. 31.207
  4. Son üye

Geri
Üst Alt