T
theking
Guest
Hindi Haşlama Tanımı İçin Materyaller
1 adet hindi but (köy hindisi)
1 yemek kaşığı tereyağı
Su
Tuz
Hindi Haşlama Tanımı Yapılışı
Tereyağını ve hindi butu tavaya alıp güzelce kızartıyoruz.
Kızaran butu tencereye alalım ve üzerini geçecek biçimde su ekleyelim.
Tuzunu da ekleyerek tencerede kapağı kapalı bir biçimde kısık ateşte 1 saat pişirelim.
Suyuna pilav ve çorba yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.
1 adet hindi but (köy hindisi)
1 yemek kaşığı tereyağı
Su
Tuz
Hindi Haşlama Tanımı Yapılışı
Tereyağını ve hindi butu tavaya alıp güzelce kızartıyoruz.
Kızaran butu tencereye alalım ve üzerini geçecek biçimde su ekleyelim.
Tuzunu da ekleyerek tencerede kapağı kapalı bir biçimde kısık ateşte 1 saat pişirelim.
Suyuna pilav ve çorba yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.