S
SoruCevap
Guest
Hindi Sote Tanımı İçin Gereçler
500 gram hindi gögüsü
1 adet soğan
3 adet domates
1 adet kırmızı kapya biber
2 su bardağı sıcak su
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Pul biber
Nane
Kimyon
Karabiber
Hindi Sote Tanımı Yapılışı
Hindi göğüsünü kuşbaşı doğruyoruz ve yıkayıp tencereye alıp üzerine 1 su bardağı sıcak su ek edip haşlıyoruz.
Suyunu çeken etimizin üzerine zeytinyağını ek edip yeterlice kavuruyoruz.
Kavrulan etlerin üzerine soğanı ek edip bir kaç defa çeviriyoruz.
Kavrulan harcımıza kırmızı kapya biberleri ekleyip düzgünce kavuruyoruz.
Kavrulan harcımıza kabuklarını soyup ince doğranmış domateslerimizi ek edip güzelce bütün harcımızı kavuruyoruz.
Harcımıza tuzu ve bütün baharatları ekleyip karıştırın.
Üzerine 1 su bardağı suyu ek edip güzelce pişmesini sağlıyoruz.
Hindi sotemiz servise hazır.
Afiyet olsun. deneyen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. .
500 gram hindi gögüsü
1 adet soğan
3 adet domates
1 adet kırmızı kapya biber
2 su bardağı sıcak su
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Pul biber
Nane
Kimyon
Karabiber
Hindi Sote Tanımı Yapılışı
Hindi göğüsünü kuşbaşı doğruyoruz ve yıkayıp tencereye alıp üzerine 1 su bardağı sıcak su ek edip haşlıyoruz.
Suyunu çeken etimizin üzerine zeytinyağını ek edip yeterlice kavuruyoruz.
Kavrulan etlerin üzerine soğanı ek edip bir kaç defa çeviriyoruz.
Kavrulan harcımıza kırmızı kapya biberleri ekleyip düzgünce kavuruyoruz.
Kavrulan harcımıza kabuklarını soyup ince doğranmış domateslerimizi ek edip güzelce bütün harcımızı kavuruyoruz.
Harcımıza tuzu ve bütün baharatları ekleyip karıştırın.
Üzerine 1 su bardağı suyu ek edip güzelce pişmesini sağlıyoruz.
Hindi sotemiz servise hazır.
Afiyet olsun. deneyen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. .