Ho Oponopono hangi durumlarda kullanılır?
Ho oponopono tekniği Hawai'den çıkan insanların olumsuz beden ve düşüncelerden temizlenmesi konusunda özel teknikler uygulayan bir arınma sistemidir. Temel amaç burada kişilerin kendi hayatında geçmişten gelen yaşadıkları pişmanlıkları, kırgınlıkları affetmesi üzerine kurulu bir uygulamadır.Ho Oponopono yöntemi nasıl uygulanır?
Bu yöntem; karşımızdaki insanın yaşadığı duyduğumuz öğrendiğimiz anda bizim sorunumuz olarak algılayıp kendi içimizde bundan arınarak karşımızdakini de arındırma yolunu öğretiyor. Sadece insanlar değil her şeyi arındırıp temizlemenin yoludur bu.Ho Oponopono kime ait?
Ho Oponopono kime ait?Bu uygulamanın tüm dünya tarafından duyulmasının temeli Hawaii'li bir terapist ve eğitmen olan Dr. Hew Len'in, bir grup akıl hastası tutukluyu, hiçbiriyle etkileşmeden ve konuşmadan, bu teknikle iyileştirmesine dayanıyor.
Ho Oponopono duası nedir?
Ho Oponopono duası nedir?Şimdiye kadar seni görmediğim, kabul etmediğim, onurlandırmadığım, dönüştürmediğim ve bu durumu yarattığım için senden özür dilerim. Lütfen beni affet. Bana bu arınma fırsatını verdiğin için teşekkür ederim.
Aloha indigo ne demek?
Ya da cüzdanınıza dokunduğunuz an hemen "özür dilerim, lütfen beni affet, teşekkür ederim, seni seviyorum ya da aloha veya indigo" cümlelerinde ya da kelimelerinden herhangi birini tekrarlayıp kendi sorumluluğunuzu almış olursunuz.Hopa nopa nedir?
Bizler sorunlarımıza öyle duygusal bağlarla bağlanırız ki, sorunumuzu bir süre sonra sevmeye ve onunla yaşamaya başlarız. Bazen o sorun gidince boşta hissedeceğimiz için alt taraftan gitmesin diye her şeyi yaparız. Ne zaman ki bu sorundan kurtulmaya karar veririz işte o zaman HOPO' yu kullanabiliriz.Dr Hew Len kim?
Dr Hew Len kim?Doktorasını Iowa Üniversitesi'nde yapmış olan Dr. Ihaleakala Hew Len, uzun yıllar Havai Devlet Hastanesi'nin suç işleyen akıl hastaları ile ilgilenen adli biriminde uzman psikolog olarak çalışmış. Hastalarıyla elde ettiği mucizevî sonuçlar çok ilgi çekmiş.
Dr Ihaleakala hew len kimdir?
Dr Ihaleakala hew len kimdir?HOPO, fark ettiğiniz sorunlarınızı iyileştirmede gerçekten etkilidir. Bizler sorunlarımıza öyle duygusal bağlarla bağlanırız ki, sorunumuzu bir süre sonra sevmeye ve onunla yaşamaya başlarız. Bazen o sorun gidince boşta hissedeceğimiz için alt taraftan gitmesin diye her şeyi yaparız.