Modoratör
New member
Hocayı nasıl şikayet edebilirim?
Akademik programlar hakkında verilen kararlardan haksız yere etkilendiğini düşünen bir öğretim elemanının yazılı olarak ilgili Fakülte Dekanlığı'na ya da Enstitü Direktörlüğü'ne şikayetini bildiren bir dilekçe vermesi gerekir.Özel üniversite nereye şikayet edilir?
1)Resmi Şikayet/Dilekçe Sürecindeki Haklar Fakülte içindeki şikayetler resmi dilekçeyle direkt dekanlık makamına yapılmalıdır çünkü bölüm başkanı ve anabilim dalı başkanının bu minvalde icrai yetkileri yoktur. Bazen öğrenciler şikayetlerini dekanlık makamını atlayarak direkt rektörlüğe ya da YÖK'e yapıyorlar.YÖK e şikayet nasıl yapılır?
YÖK e şikayet nasıl yapılır?- Adres: Üniversiteler Mh., 1600.
- Telefon: +90(312)298-7000.
- Fax: +90(312)266-4759.
- @YuksekogretimK.
- @erolozvar.
Devlet hastanesini nereye şikayet edebilirim?
Devlet hastanesini nereye şikayet edebilirim?Alo 184 Aile Hekimi Ve 184 Şikayet Hattı
Üniversitede hoca öğrenciyi dersten atabilir mi?
Çocuğun eğitim hakkı ise her ne sebep altında olursa olsun engellenemez. Dolayısıyla öğrenciyi dersten atmak, hem iç hukukumuza hem de uluslararası sözleşmelere göre suçtur.Cimeri nereye şikayet edebilirim?
CİMER'e 150 numarası üzerinden ulaşmak mümkündür. 150 çok yoğun bir numaradır. Bundan dolayı da hat düşmemesi sorunları yaşanabilir. Cumhurbaşkanlığı telefon numarası üzerinden ulaşmak da mümkündür.Öğrenci nereye şikayet edilir?
Öğrenci nereye şikayet edilir?Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´un talimatıyla, "MEBİM 147" hattı kaldırılarak yerine öğretmen, öğrenci ve veliler olmak üzere diğer vatandaşlara etkin ve kaliteli hizmet vermek amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi "444 0 632" telefon hattı kuruldu.
YÖK e dilekçe nasıl gönderilir?
YÖK e dilekçe nasıl gönderilir?Adres: Not: Yukarıdaki yazının boş yerlerine tercih ettiğiniz üniversite ve bölüm ekleyerek YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI 06539 BİLKENT ANKARA adresine göndermeniz yeterli. İlgili yazınıza cevap ortalama 1 ay gibi bir sürede gelmektedir.
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Kimlik numaranız ile birlikte[email protected]e-posta adresine mail atabilirsiniz.
ALO 170 hattını aramanız halinde, adınıza bir başvuru oluşturulmakta ve başvuru takip numarası verilmektedir. 3 iş günü sonra tekrar arayarak başvurunuzla ilgili bilgi alabilirsiniz.
Öğrenciyi dersten atmanın cezası nedir?
Öğrenciyi dersten atmanın cezası nedir?b) Kişinin eğitim ve öğretim hakkını kullanmasına, c) Öğrencilerin toplu olarak oturdukları binalara veya bunların eklentilerine girilmesine veya orada kalınmasına engel olunması hâlinde fail hakkında iki yıldan beş yıla kadar hapis cezasına hükmolunur." şeklinde tanımlanıyor ki oldukça ağır bir hükümdür.