Son Konular

Horzum Alayaka İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Horzum Alayaka İlköğretim Okulu Hakkında - Horzum Alayaka İlköğretim Okulu Tanıtım - Horzum Alayaka İlköğretim Okulu Resimleri - Horzum Alayaka İlköğretim Okulu İletişim

Horzum Alayaka İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Horzum Alayaka Köyü ne ilk okul 1954 1955 Öğretim yılında açılmış olup köyde okul yokken öğrenciler Horzum Keserler Köyü İlkokuluna yürüyerek çok zor koşullar altında gitmekteydiler.

1954 1955 açılmış olan ilk okul binası taş ve ahşaptan olup ; iki derslik , bir idare odası aynı çatı altında olan iki lojmanlı bir binaydı .

Yeni bina yani şu anda da kullanılmakta olan bina isi 1970 1971 yılında faaliyete geçmiş olup tamamen tuğla ve betonda olan bir yapıdır . İçinde bir derslik , bir idare odası ve bir malzeme odası mevcuttur . Okulumuz bahçesinde bir de lojman bulunmaktadır.

Okulumuzda 1. 2. ve 3. sınıflar birleştirilmiş olarak okutulmakta olup 3. sınıftan sonrası Kavaklıdere İlköğretim Okuluna taşımalı sistemle gidip gelmektedir .

Okulumuzda günümüze kadar 35 civarında öğretmen görev yapmıştır . 650 civarında öğrenci de eğitim ve öğretim görmüştür . Okulumuz çeşitli kademe ve branşlarda görev yapmış ve halen yapan 70 e yakın memur yetiştirmiştir .

Halen aynı sorumluluk ve bilinçle okulumuz öğretmenleri bu görevi yerine getirmek için çalışmaktadır.

Horzum Alayaka İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir
Okulun Telefonu:
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Horzum Köyü
Okulun Web Adresi: http://horzumalayakaio.meb.k12.tr/
Okulun E-Posta Adresi: 446971@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri: Köyde ulaşımı sağlayan ticari bir araç bulunmamaktadır. Taşıma köyden kasabaya giden traktörler yada özel araçlarla ya da yaya olarak yapılmakta kasabadan ilçelere ise taşımacılık yapan minibüsler sayesinde yapılmaktadır. Köy yolu asfaltlıdır.
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Horzum Alayaka İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

S

Kavaklıdere Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa

S

Hacı Kelepirci İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa

1. Konular

1. 1.280.744