Son Konular

Huami kimin?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
5.487
Meslek
Webmaster

Huami kimin?

Çin merkezli teknoloji üreticisi Xiaomi 'nin alt markası Huami, Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor.

Amazfit saat iyi mi?

Diğer özellikleri gayet güzel. Ürün kordonu vs oldukça kaliteli ve hafif malzeme. Fiyatına göre iyi. Genel olarak iyi bir saat, beklenilenleri veriyor. üst düzey bir plastik ve ekran kalitesi yok fakat bu fiyata alabileceğiniz en iyi akıllı saat.
Amazfit nasıl bir marka?
Eylül 2015'te kurulan Amazfit, Huami Technology'nin (NYSE: HMI) sahibi olduğu özel bir markadır. Stratos serisi, Basic serisi, Flagship serisi, Health serisi, Fashion serisi, Outdoor serisi ve X dahil olmak üzere yedi farklı model akıllı saat ve bileklik ürünü sunmaktadır.
Amazfit Verge Xiaomi nin mi?
Amazfit Verge Akıllı Saat Modelinin Kutu İçeriği Rahatlığından ödün vermeyen kullanıcıların beklentilerini karşılayan Xiaomi Amazfit Verge akıllı saat modeli, hafif tasarımı sayesinde hem günlük kullanımda hem de geceleri uyku sırasında konfor sunuyor.

Xiaomi Huawei alt markası mı?

Burada aklınıza muhtemelen geçen yıl Huawei ile Honor'un ayrılması gelecektir. Ancak Honor markası tamamen, tüm hakları ile beraber Çinli bir konsorsiyuma satıldı. Xiaomi ise alt markalarını farklı pazarlarda ve farklı kitlelere hitap etmek için bağımsız bir marka haline getirdi.

Amazfit akıllı saat hangi ülkenin?

Konu giyilebilir teknolojiler olduğunda Çin merkezli markaların hakimiyeti söz konusu. Bunlardan biri olan Amazfit, 2015 yılında kurulan ve Huami bünyesinde faaliyet gösteren bir giyilebilir teknolojiler markası.
Amazfit su geçirir mi?
Cihaz toz geçirmez ve suya karşı dayanıklıdır.
Amazfit Xiaomi nin mi?
Yani Amazfit aslında Xiaomi'nin bir alt markası gibi de düşünülebilir. Hatta geçmişte ülkemizde satılan Amazfit ürünleri Xiaomi Amazfit olarak satıldı. Bu ürünleri yakın zamana kadar Xiaomi mağazalarında da görebiliyordunuz.

Amazfit Verge nasıl?

Ben 4-5 tanesini kullanıyorum. Eğer isterseniz amazfit watchface adlı uygulamadan çok daha fazla kadrana erişebilirsiniz. -Ben Xiaomi bir cihaz kullanıyorum ve bağlantı problemi yaşamadım ancak diğer telefon markalarında kullanmadığım için onlarla ilgili bir şey diyemeyeceğim. Sonuç olarak kullanılabilir bir cihaz.

Amazfit Amazon un mu?

Xiaomi'nin Mi Band serisinin popülerliğinin esintisinde, Amazfit Band de yeni akıllı bileklik modeliyle Amazon'un internet sitesinde görüntülendi.

Yag kirdirma zararli mi?

Islemci cipi nedir?

1. Konular

1. 1.282.405
  2. Mesajlar

1. 1.682.573
  3. Kullanıcılar

1. 32.063
  4. Son üye

Geri
Üst Alt