- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- -145
Hukuk Fakültesi devlet bursu ne kadar?
Verilen burslar kesintisiz 12 ay boyunca devam etmektedir. Bursiyerleri arasında, her yıl o eğitim döneminde en başarılı olan öğrencileri de dönem sonunda 1.500 TL'lik "Üstün Başarı Bursu" verilmektedir.
Hukuk öğrencileri ne kadar burs alıyor KYK?
KYK BURS VE KREDİ ÜCRETLERİ NE KADAR 2021? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2021 yılı itibariyle lisans öğrencilerine 650 TL, lisans öğrencilerine 1300 TL , doktora öğrencilerine 1950 TL burs/ kredi ödeneceğini duyurdu.
Hangi kurumlardan burs alabilirim?
İşte söz konusu kurumların burs şartları ve detayları…
Kimler burs verir?
Bu kurumun burs vereceği öğrencilerin şu şartları sağlaması gerekiyor;
Hukuk Fakültesi ücretleri ne kadar?
2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında Hukuk Fakültesi öğretim ücreti; En düşük Hukuk Fakültesi eğitim ücreti 17.500,00 TL + KDV den başlamaktadır.
Hukuk Fakültesi eğitim süresi kaç yıl?
Hukuk bölümünde, 4 yıllık lisans eğitimi verilmektedir. Öğrencilerin mezun olabilmeleri için 240 AKTS haklarını doldurmaları ve üniversitelerinin mezuniyet koşullarını yerine getirmeleri gerekmektedir. 4 yıllık eğitimlerini tamamlamış öğrencilerin yapmaları gereken 1 yıllık stajları bulunmaktadır.
2022 Bursluluk parası ne kadar?
Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle bursluluk sınavını kazanan öğrencilere aylık olarak yapılan ödeme 2021-2022 eğitim öğretim yılında zamlanarak 470 TL'ye çıktı.
Burs neye göre veriliyor?
KYK Bursu Neye Göre Çıkıyor? Başvuran öğrenciler sosyal, ekonomik, eğitim durumlarına göre değerlendirilerek aralarından burs verilecek olanlar kurum tarafından belirlenir.