Modoratör
Yeni Üye
Hünkar neden öldü?
Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar Yaman karakterine can veren Vahide Perçin, önceki akşam yayınlanan son bölümde diziye veda etti. İzleyicilerin Çukurova'nın en büyük beylerinden birisi olan Demir Yaman'ın annesi olarak tanıdığı Hünkar Yaman, senaryo gereği hayatını kaybetti.
Hünkar ı kim öldürdü?
Vahide Perçim'in hayat verdiği Hünkar Yaman karakteri Behice tarafından öldürüldü.
Bir Zamanlar Çukurova Züleyha kimi öldürdü?
Ancak Hakan ve Abdülkadir'in hedefinde hiç beklenmedik bir isim daha vardır. Züleyha'nın silahından çıkan kurşun Ümit'i vuruyor!
Vahide Gördüm diziden neden ayrıldı?
Vahide Gördüm diziden neden ayrıldı?
Tehlikeli bir durum yok, korkmayın." Vahide Perçin, korana virüs pandemisi nedeniyle setlere ara verdiğini de söyledi. Usta oyuncu, 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinden ayrıldıktan sonra imaj değişikliğini gitmiş, uzun saçlarını kısacık kestirmişti.
Vahide Gördüm diziye geri dönecek mi?
Vahide Gördüm diziye geri dönecek mi?
Bir Zamanlar Çukurova'dan feci sonla ayrılan Vahide Perçin'in yeni projesi belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, usta oyuncu yeni sezonda Bir Zamanlar Çukurova'nın yapımcılığını üstlenen TİMS&B yapım şirketinin yeni projesinde rol alacak.
Behice neden öldü?
Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Esra Dermancıoğlu'nun canlandırdığı Behice karakteri intihar ederek diziye veda edecek. Dizide Behice karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu 83.bölümde diziden ölerek ayrılacak. Behice 83.Bölüm'de uçurumdan aşağıya kendini atarak intihar edecek ve böylece diziye veda edecek.
Bir zamanlar Çukurova Sevda kimi öldürdü?
Sevda'yı Demir'in değil, kızı Ümit'in öldürdüğünü söyler lakin fayda etmez.
Züleyha neden hapse girdi?
Yeni bölümde Züleyha, Demir'i vurduktan sonra tutuklanıp hapse atılıyor. Züleyha, savcıya bir aşk hikayesinden bahsederken Yılmaz ve Demirle yaşadıkları gözlerinin önüne geliyor.
Bir zamanlar Çukurova çocuk oyuncu Adnan kim?
Bir zamanlar Çukurova çocuk oyuncu Adnan kim?
Ömer Fethi Canpolat canlandırıyor!
Bir zamanlar Çukurova Ömer kimdir?
Bir zamanlar Çukurova Ömer kimdir?
Ömer Fethi Canpolat'ın canlandırdığı Adnan karakteri hakkında bilgiler haberimizde… Bir Zamanlar Çukurova Adnan kimdir? Züleyha'nın oğludur. Yılmaz Akkaya ile olan ilişkilerinden Adnan isminde bir oğlu, Demir Yaman ile olan evliliğinden Leyla isminde bir kızı vardır.
Bir zamanlar Çukurova Vahide Gördüm diziden ayrılıyor mu?
ATV ekranlarında yayınlanan ve oldukça ilgi gören dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Hünkâr Yaman karakterine hayat veren Vahide Perçin, diziden ayrılıyor.
Murat Unalmis diziye geri dönecek mi?
Oyuncunun Bir Zamanlar Çukurova'ya geri dönmesine yönelik bir gelişme bulunmuyor. Ünalmış, diziden ayrılışını veda mesajı ile duyurmuştu: "Evet; her hikayenin bir sonu vardır. Benim için bir hikayenin daha sonu geldi.
Bir zamanlar Çukurova dizisine kim geri dönüyor?
Bir Zamanlar Çukurova Dizisine Yaman Demir Yeniden Geri Dönüyor! Züleyha Hüngür Hüngür Ağlayacak! Yapımcı Kararını Verdi; Yönetmen İmzayı…