Modoratör
Yeni Üye
Hunter x hunter 2011 mi 1999 mu?
1999 yapımı 62 bolumluk bir animedir. animenfo da 200 anime arasında 16. sıradadır. konu olarak narutoya fena halde benzemekte fakat narutonun 2002 yapımı oldugunu dusunursek kimin kimden cordugu ortada. yalnız benim anladıgım kadarıyla bu anime cocuklar icin yapılmıstır.
Hunter x hunter 2011 devam edecek mi?
Seriyi takip edenlerin bildiği üzere mangaka Yoshihiro Togashi'nin sağlık problemleri sebebiyle manga 2006'tan beri düzenli yayınlanamadı. Mangadan son bölüm Kasım 2018'de yayınlandı ve hâlâ devam etmesi bekleniyor.
Hunter x hunter hangi sıra ile izlenir?
Hunter x hunter hangi sıra ile izlenir?
ilaveten hunter x hunter izleme sırasını alta da yazayım.
- hunter x hunter.
- hunter x hunter ova.
- hunter x hunter greed island.
- hunter x hunter greed island final.
Hunter X Hunter toplam kaç bölüm 2011?
Hunter × Hunter
Yayın tarihi | 2 Ekim 2011 – 24 Eylül 2014
Bölüm sayısı | 148
Anime filmi
Gekijō-ban Hunter × Hunter: Phantom Rouge
Yönetmen | Yūzō Satō
Hunter X Hunter toplamda kaç bölüm?
Hunter x Hunter'ın 149 bölümünü de bir haftada bitirebilmemin en büyük sebebi zamanımı iyi planlamış olmamdı demek isterdim ama maalesef, uykusuz kaldım, yeri geldi günlük işlerimi yapmadım, dışarı çıkmadım, hafta sonu eve kapandım, yani özetle, diziyi izlemekten başka bir şey "yapamadım".
Hunter x Hunter toplam kaç bölüm 2011?
Hunter x Hunter toplam kaç bölüm 2011?
Hunter x Hunter ne anlatıyor?
Yoshihiro Togashi imzalı Hunter x Hunter, 12 yaşındaki Gon Freecss'ın babası Ging Freecss'ı bulmak için bir Avcı olma çabasını konu alıyor. Bu süreçte Avcı olan ve onunla tecrübelerini paylaşan birçok karakterle karşılaşıyor.
Hunter x hunter kaç tane filmi var?
Hunter × Hunter
Bölüm sayısı | 148
Anime filmi
Gekijō-ban Hunter × Hunter: Phantom Rouge
Yönetmen | Yūzō Satō
Yapımcı | Minami Ichikawa
Hunter x hunter bir sezon kaç bölüm?
Hunter x hunter bir sezon kaç bölüm?
İlk arc Gon ile ilgiliyken, ikinci arc Killua ile ilgili, üçüncü arc ise Kurapika. 149 Bölümlük genel Hunter x Hunter anlatısında "Chimera Ant Arc" gibi çok karanlık hikaye blokları varken, Chairman Election Arc gibi tamamen ana karakterleri geride tutup, seyirciye nefes almaya yönelik mini hikayelerin anlatıldığı ama …
Hunter x hunter kac yas?
Konusu: Hikayemizin ana karakteri Gon Freecs, ufak bir köylü adasında yaşayan ve babasını ölü sanan 12 yaşında bir çocuktur.
Hunter x hunter ilk ne zaman çıktı?
2 Ekim 2011Hunter × Hunter / İlk bölüm yayın tarihi