Son Konular

Hunter x hunter 2011 mi 1999 mu?

Nail lamp ne ise yarar?

Kedim cok kilo aldi ne yapmaliyim?

Modoratör

Yeni Üye
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

Hunter x hunter 2011 mi 1999 mu?

1999 yapımı 62 bolumluk bir animedir. animenfo da 200 anime arasında 16. sıradadır. konu olarak narutoya fena halde benzemekte fakat narutonun 2002 yapımı oldugunu dusunursek kimin kimden cordugu ortada. yalnız benim anladıgım kadarıyla bu anime cocuklar icin yapılmıstır.

Hunter x hunter 2011 devam edecek mi?

Seriyi takip edenlerin bildiği üzere mangaka Yoshihiro Togashi'nin sağlık problemleri sebebiyle manga 2006'tan beri düzenli yayınlanamadı. Mangadan son bölüm Kasım 2018'de yayınlandı ve hâlâ devam etmesi bekleniyor.

Hunter x hunter hangi sıra ile izlenir?

Hunter x hunter hangi sıra ile izlenir?
ilaveten hunter x hunter izleme sırasını alta da yazayım.
- hunter x hunter.
- hunter x hunter ova.
- hunter x hunter greed island.
- hunter x hunter greed island final.

Hunter X Hunter toplam kaç bölüm 2011?

Hunter × Hunter
Yayın tarihi | 2 Ekim 2011 – 24 Eylül 2014
Bölüm sayısı | 148
Anime filmi
Gekijō-ban Hunter × Hunter: Phantom Rouge
Yönetmen | Yūzō Satō

Hunter X Hunter toplamda kaç bölüm?

Hunter x Hunter'ın 149 bölümünü de bir haftada bitirebilmemin en büyük sebebi zamanımı iyi planlamış olmamdı demek isterdim ama maalesef, uykusuz kaldım, yeri geldi günlük işlerimi yapmadım, dışarı çıkmadım, hafta sonu eve kapandım, yani özetle, diziyi izlemekten başka bir şey "yapamadım".

Hunter x Hunter toplam kaç bölüm 2011?

Hunter x Hunter ne anlatıyor?

Yoshihiro Togashi imzalı Hunter x Hunter, 12 yaşındaki Gon Freecss'ın babası Ging Freecss'ı bulmak için bir Avcı olma çabasını konu alıyor. Bu süreçte Avcı olan ve onunla tecrübelerini paylaşan birçok karakterle karşılaşıyor.

Hunter x hunter kaç tane filmi var?

Hunter × Hunter
Bölüm sayısı | 148
Anime filmi
Gekijō-ban Hunter × Hunter: Phantom Rouge
Yönetmen | Yūzō Satō
Yapımcı | Minami Ichikawa

Hunter x hunter bir sezon kaç bölüm?

Hunter x hunter bir sezon kaç bölüm?
İlk arc Gon ile ilgiliyken, ikinci arc Killua ile ilgili, üçüncü arc ise Kurapika. 149 Bölümlük genel Hunter x Hunter anlatısında "Chimera Ant Arc" gibi çok karanlık hikaye blokları varken, Chairman Election Arc gibi tamamen ana karakterleri geride tutup, seyirciye nefes almaya yönelik mini hikayelerin anlatıldığı ama …

Hunter x hunter kac yas?

Konusu: Hikayemizin ana karakteri Gon Freecs, ufak bir köylü adasında yaşayan ve babasını ölü sanan 12 yaşında bir çocuktur.

Hunter x hunter ilk ne zaman çıktı?

2 Ekim 2011Hunter × Hunter / İlk bölüm yayın tarihi

Hunter x Hunter 2011 mi 1999 mu?

1999 yapımı 62 bölümlük Hunter x Hunter animesi oldukça popüler bir yapım olarak biliniyor. Anime, Anime News Network'in en iyi 200 anime sıralamasında 16. sırada yer alıyor. Naruto'ya benzer bir konuya sahip olsa da, Naruto'nun 2002 yapımı olduğunu düşünürsek hangi serinin kimden etkilendiği konusu tartışmalı hale gelebilir. Genel olarak anime, çocuklar için yapılmış gibi görünse de, içerdiği derinlik ve karmaşıklık ile geniş bir izleyici kitlesine hitap etmektedir.

Hunter x Hunter 2011 devam edecek mi?

Mangaka Yoshihiro Togashi'nin sağlık sorunları nedeniyle Hunter x Hunter mangası 2006 yılından beri düzenli olarak yayınlanamıyor. Son manga bölümü Kasım 2018'de yayınlandı ve hala devam etmesi bekleniyor. Hem manga serisi hem de anime serisi dünya genelinde büyük bir hayran kitlesine sahip, bu nedenle devam edip etmeyeceği konusundaki merak da devam etmektedir.

Hunter x Hunter hangi sıra ile izlenir?

Hunter x Hunter serisini izlemek isteyenler için izleme sırası genellikle şu şekildedir:
1. Hunter x Hunter
2. Hunter x Hunter OVA
3. Hunter x Hunter: Greed Island
4. Hunter x Hunter: Greed Island Final

Hunter x Hunter 2011 serisi toplamda 148 bölümden oluşmaktadır. 2 Ekim 2011 ile 24 Eylül 2014 tarihleri arasında yayınlanmıştır.

Hunter x Hunter toplamda kaç bölüm?

Genel olarak Hunter x Hunter serisi toplamda 149 bölümden oluşmaktadır. Bu bölümler arasında yoğun bir tempoda izleme deneyimi yaşayanlar olduğu gibi, daha sakin bir tempoda izleyenler de bulunmaktadır.

Hunter x Hunter ne anlatıyor?

Yoshihiro Togashi imzalı Hunter x Hunter, 12 yaşındaki Gon Freecss'ın babası Ging Freecss'ı bulmak için bir Avcı olma çabasını konu almaktadır. Gon, bu süreçte birçok deneyim kazanır ve çeşitli karakterlerle karşılaşır. Macera, keşif ve dostluk temalarını işleyen seri, izleyicilere derin ve heyecan dolu bir hikaye sunmaktadır.

Hunter x Hunter kaç tane filmi var?

Hunter x Hunter serisinin bir anime filmi bulunmaktadır. Bu film, "Gekijō-ban Hunter × Hunter: Phantom Rouge" adını taşımaktadır ve Yūzō Satō tarafından yönetilmiştir.

Hunter x Hunter bir sezon kaç bölüm?

Hunter x Hunter serisi bölümlerinin sıralaması genellikle farklı hikaye arkalarına göre düzenlenmiştir. İlk sezon Gon ile ilgiliyken, ikinci sezon Killua'ya odaklanmaktadır. Seride toplam 149 bölüm bulunmaktadır ve farklı hikaye blokları ile karakterlerin gelişimini ve maceralarını izleyicilere aktarmaktadır.

Hunter x Hunter kaç yaşında?

Hunter x Hunter serisinin ana karakteri Gon Freecs, hikayede 12 yaşında bir çocuktur. Hikayede Gon'un babasını bulmak için Avcı olma çabalarını konu almaktadır.

Hunter x Hunter ilk ne zaman çıktı?

Hunter x Hunter serisinin 2011 yapımı versiyonunun ilk bölümü 2 Ekim 2011 tarihinde yayınlanmıştır. Yoshihiro Togashi'nin yaratıcısı olduğu serinin büyük bir hayran kitlesi bulunmaktadır.

Nail lamp ne ise yarar?

Kedim cok kilo aldi ne yapmaliyim?

1. Konular

1. 1.284.207
  2. Mesajlar

1. 1.687.511
  3. Kullanıcılar

1. 32.616
  4. Son üye

Geri
Üst Alt