Son Konular

Hüseyin Akgül

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster
Manisa Milletvekili-MHP
ŞARKÖY – 1946, Mustafa, Fatma – Kayseri Yüksek İslam Enstitüsü, Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Master – Fransızca – Öğretim Görevlisi – Celal Bayar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi, Celal Bayar Üniversitesi Manisa Yöresi Türk Tarih ve Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü – Evli, 2 Çocuk.

Hakan Peker

Hasan Şaş

Benzer Konular

• Soru Soru
Doğum Tarihi 5 Mayıs 1971 Şehir Rize Ülke Türkiye Burç Boğa 5 Mayıs 1971’de Rize’nin Çayeli ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladıktan sonra 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı. 1993 yılında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
  • Soru Soru
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzManisa Celal Bayar Üniversitesi, Türkiye’nin batısında yer alan bir üniversite. Manisa ilinde bulunmaktadır. Hangi ilçede olduğu ise Salihli ilçesindedir. Üniversitenin kuruluşu 1992 yılına dayanmaktadır. Bugün itibariyle, yaklaşık 50.000 öğrencisi ve 2.500 öğretim görevlisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
  • Soru Soru
Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Türkiye’nin batısında yer alan bir üniversite. Manisa ilinde bulunmaktadır. Hangi ilçede olduğu ise Salihli ilçesindedir. Üniversitenin kuruluşu 1992 yılına dayanmaktadır. Bugün itibariyle, yaklaşık 50.000 öğrencisi ve 2.500 öğretim görevlisi ile hizmet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
  • Soru Soru
akademisyen, yazar 1964 yılında Sivas’ın Şarkışla ilçesine bağlı Harun Köyü’nde doğdu. İlk tahsilini ailesiyle birlikte gittiği Almanya’nın Berlin şehrinde tamamladı. 1977’de yurda dönüp orta öğrenimine İstanbul’da başladı ve 1984’te Sivas Gazi Lisesi’nden mezun oldu. Aynı yıl Marmara...
Cevaplar
1
Görüntüleme
24
  • Soru Soru
Unvan Prof. Dr. Doğum Tarihi 22 Ekim 1950 Şehir Kayseri Burç Terazi Mehmet S. Tekelioğlu, 22 Ekim 1950’de Kayseri’de doğdu. Babasının adı Ali, annesinin adı Hamdiye’dir. Uçak Mühendisi ve Öğretim Üyesi; İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesi Uçak Bölümü’nü bitirdi. Yüksek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
  1. Konular

1. 1.281.134
  2. Mesajlar

1. 1.678.799
  3. Kullanıcılar

1. 31.780
  4. Son üye

Geri