Modoratör
Yeni Üye
Hüseyin Vatansever kimdir?
2001-2005 yılları arasında ESSİAD Yönetim Kurulu Üyesi, Genel Sekreteri ve Başkan Vekili olarak görev yapan Hüseyin Vatansever, 2011-2013 yılları arasında derneğin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürdü. Hüseyin Vatansever; Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi'nde TESKON Yürütme Kurulu Üyeliği (2003-2007);
EMA inşaat kimin?
EMA inşaat kimin?
1993 yılında Makine Yüksek Mühendisi Hüseyin Vatansever ve Makine Mühendisi Nursel Vatansever tarafından temelleri atılan EMA Enerji Endüstri Makine İnşaat San. ve Tic.
Vatansever Partisi Genel Başkanı kim?
Siyasi Partiler
Başkanı | YILMAZ GÜLÜMSER
Kuruluş Tarihi | 20.09.2021
Telefon |
Adres | Ehlibeyt Mahallesi Ceyhun Atuf Kansu Caddesi No:129/2 Balgat Çankaya/ANKARA
Üye Sayısı | 0 (12.05.2022 tarihi itibariyle)
Vatansever Filmi ne zaman çekildi?
Vatansever Filmi ne zaman çekildi?
Vatansever ABD yapımı film. 2000 yılında çevrilmiştir. 164 dakikalık filmin başrol oyuncusu Oscar ödüllü Mel Gibson'dır.
Vatansever filmi hangi döneme aittir?
Konusu. Amerikan Bağımsızlık Savaşı evine kadar gelip de ailesini tehdit etmeye başlayınca, kendisini savaşın içinde bulan gönülsüz kahraman Benjamin Martin (Mel Gibson) 7 Yıl Savaşları'nda savaşmıştır ve ailesini barış içinde yaşatabilmek için savaşmamaya yeminlidir.
Vatan Vatansever bir insan olmak bize ne gibi sorumluluklar yükler?
Vatan Vatansever bir insan olmak bize ne gibi sorumluluklar yükler?
Vatansever bir birey olmak insanlara bazı sorumluluklar yükler. Bunlar, vergi vermek, askerlik yapmak, çevreyi temiz tutmak, adaleti gözetmek, merhametli ve hoşgörülü olmak, kamu malına zarar vermemek, özgürlüklere saygı duymak şeklindedir.
Vatan sever ne anlama gelir?
Yurtseverlik ya da vatanseverlik bir bireyin ülkesine veya coğrafyasına duyduğu sevgi ve bağlılıktır.
Vatansever bir insan olmak için neler yapmalıyız?
Vatansever bir insan olmak için neler yapmalıyız?
Vatansever bir insan olarak yaşadığımız topraklar için can ve mal fedakarlığında bulunabilir. Bununla beraber askerlik yaparız, vergi veririz, çevreyi temiz tutarız, kamu malına zarar vermeyiz, toplumda insanlara yardım ederiz. Böylece barış ve huzurun gelmesi korunması mümkün olur.