Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

İbrahim Yumaklı: Toprağa emanet ettiğimiz her fidan yeşil vatana olan sadakati temsil ediyor

Ordu kivisinin hasadından ekonomiye 520 milyon TL katkı

İBB İddianamesi'ne giden süreç: Şimdiye kadar neler oldu

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
İbrahim Yumaklı: Toprağa emanet ettiğimiz her fidan yeşil vatana olan sadakati temsil ediyor

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte konuşan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bugün toprağa emanet edilen her fidanın, milletin birlik ruhunu ve yeşil vatana olan sadakatini temsil ettiğini belirtti.

691332472818c327__w1200xh778.jpg

Türkiye'yi ağaçlandırmak için çalışmalar devam ediyor.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı "11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü" kapsamında düzenlenen etkinlikte konuştu.

YEŞİLİ KORUMAK İÇİN ÇALIŞMALAR GECE GÜNDÜZ DEVAM EDİYOR

Bakanlık olarak, Yeşil Vatan'ı korumak ve geliştirmek için gece gündüz çalıştıklarını anlatan Yumaklı, diğer yandan iklim değişikliğinin etkisiyle her sene meydana gelen üzücü orman yangınlarıyla mücadele ettiklerini söyledi.

Bu yıl Cumhuriyet tarihinin en gelişmiş kara ve hava filosuyla, tecrübeli ekip arkadaşlarıyla, 7 binin üzerinde yangınla mücadele etmek zorunda kaldıklarını hatırlatan Yumaklı, 11 Kasım'ın, dünyada eşi ve benzeri olmayan bir gün olduğunu söyledi.

"HER BİR VATANDAŞIMIZ BU HAREKETİN PARÇASI OLACAK"

Bu sene 11 Kasım'ın diğer yıllardan farklı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iradesiyle, bütün yurt sathında 1 yıl sürecek kampanyaya dönüştüğünü ifade eden Yumaklı, şunları kaydetti:

Ordu kivisinin hasadından ekonomiye 520 milyon TL katkı

İBB İddianamesi'ne giden süreç: Şimdiye kadar neler oldu

1. Konular

1. 1.284.174
  2. Mesajlar

1. 1.687.355
  3. Kullanıcılar

1. 32.599
  4. Son üye

Geri
Üst Alt