Son Konular

Ic denetim kac yilda bir yapilir?

Carrefour para puan nasil kullanilir?

Ataturk Kitapligi ucretsiz mi?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
-155

İç denetim kaç yılda bir yapılır?

(3) İç denetim mevzuatına uygun şekilde hazırlanan üç yıllık iç denetim planı ve yıllık denetim programı, iç denetim birimi tarafından aralık ayı başında üst yöneticiye yazılı olarak sunulur ve üst yönetici tarafından aralık ayı sonuna kadar onaylanır.

Iç denetçi sınavına kimler başvurabilir?

Hâkim, savcı, kaymakam, Dışişleri Bakanlığı meslek memurluğu, hukuk müşaviri, müşavir hazine avukatı, hazine avukatı, avukat, doktor, eczacı, diş hekimi, veteriner, mimar, şehir plancı, şehir ve bölge plancı ve muvazzaf subaylık ile komiserlik ve üzeri görevlerde sekiz yıl çalışmış olanlar aday belirleme sınavına …
Iç denetçi kimdir?
İç denetçi, özel şirket ya da kamu kurumlarının risk yönetimi ve iç işleyiş süreçlerinin etkili bir şekilde çalışıp çalışmadığını izler ve değerlendirir.

Iç denetçi kime bağlı?

İç denetim, sertifikalı İç Denetçiler tarafından yapılır. İç Denetim Birimi Başkanlığı, doğrudan Üst Yöneticiye bağlı olarak çalışır.

İç denetçi sınavına kimler girebilir 2021?

Haberleşme Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Kontrol ve Sistem Mühendisliği bölümlerinden mezun olarak "Mühendis" kadro unvanıyla en az sekiz yıl görev yapanlar aday belirleme sınavına katılabilirler.
Kamu iç denetçi ne kadar maaş alır?
Kariyerinde Maaşlar

İç denetim elemanı ne iş yapar?

İç denetim: Bir kurumun amaçlarına ulaşmasına yardımcı olmak üzere, o kurumun risk yönetimi, kontrol ve kurumsal yönetim süreçlerini değerlendirerek, bu süreçleri iyileştirmek ve geliştirmek amaçlı yapılan denetim ve danışmanlık faaliyetidir.

İç denetçi raporları kime sunar?

İç denetçiler, raporlarını doğrudan üst yöneticiye sunar. Bu raporlar üst yönetici tarafından değerlendirmek suretiyle gereği için ilgili birimler ile malî hizmetler birimine verilir.
Iç denetçiyi kim denetler?
İÇ DENETÇİ KİMDİR? 5018 sayılı Kanunda Kamu idarelerinde iç denetimin iç denetçiler tarafından yürütüleceği öngörülmüştür. Kamu idarelerinde iç denetçi olarak atanabilmek için İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından verilen 'Kamu İç Denetçi Sertifikası'na sahip olmak zorunludur.

Geri
Üst Alt