IEP den kimler yararlanabilir?

Modoratör

Yeni Üye
Credits
0

IEP den kimler yararlanabilir?

İŞKUR tarafından hazırlanan İşbaşı Eğitim Programına 15 yaşından büyük herkes katılabiliyor. Ancak bu kişilerin İŞKUR'A kayıtlı ve işsiz olması gerekiyor. Öte yandan programa katılmak isteyen kişilerin işverenin bir ve ikinci derece akrabası veya eşi olmayanlar katılabiliyor.

IEP hangi meslekler?

İşkur İşbaşı Eğitimi Programında Hangi Meslekler Var?
- Bilgi Güvenlik Uzmanı,
- Endüstriyel Robot Programcısı,
- Yazılım Geliştiricisi,
- Sosyal Medya Uzmanı,
- Uygulama Programcısı,
- Veri Tabanı Analisti,
- Animasyon Programcısı,
- Kurumsal Kaynak Planlama Uzmanı vb.

İŞKUR sözleşmesi kaç ay?

İŞKUR sözleşmesi kaç ay?
Program süresi bilişim ve imalat sektörlerindeki işyerleri ve mesleklerde en fazla 6 ay, diğer sektörlerde ise en fazla 3 aydır.

IEP başvuru nasıl yapılır?

İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMINA NASIL BAŞVURU YAPILIR? İşbaşı eğitim programına başvuruda bulunmak isteyen kişiler gereken evrakları tamamlamalarının ardından, bulunduğunuz ildeki bulunan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri ile Hizmet Merkezlerine dilediğiniz zaman başvuruda bulunabilirsiniz.

İŞKUR meslek edindirme kursları neler var?

Beden İşçisi. İşkur bünyesinde en çok katılan kurslar arasında beden işçiliği gelmektedir.

İŞKUR asgari ücret ne kadar 2022?

İŞKUR asgari ücret ne kadar 2022?
İŞSİZLİK MAAŞI – Asgari ücret 2022 oranının belli olmasının ardından işsizlik maaşlarında da güncelleme oldu. Asgari ücretin 4 bin 250 lira olmasının ardından en yüksek işsizlik maaşı da 4 bin 260 liraya çıktı. En düşük işsizlik maaşı ise 2 bin 130 lira oldu.

4 A İŞKUR kursiyerleri ne demek?

Bunlar hakkında iş kazası ve meslek hastalığı sigortası ile bunlardan bakmakla yükümlü olunan kişi durumunda olmayanlar hakkında ise ayrıca genel sağlık sigortası hükümleri uygulanmaktadır. İŞKUR Kursiyerleri 4/a kapsamında sigortalı sayılmaktadırlar.

IEP programı ne demek?

İşbaşı eğitim programı; nitelikli işgücü temin etmekte zorlanan işverenlere işe alacakları kişileri işyerinde belli bir süre gözlemleyerek ve eğitim vererek kişiler hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olma ve işe alma konusunda isabetli bir karar verme imkânı sunmaktadır.

Işbaşı eğitim programı hangi meslekler var?

Işbaşı eğitim programı hangi meslekler var?

IEP ne kadar?

İŞKUR İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI (İEP) DANIŞMANLIK HİZMETİ
Kursiyer Günlük Ödeme | 163,59 TL
Öğrenci Günlük Ödeme | 122,69 TL
İşsizlik Maaşı Alan Günlük Ödeme | 81,80 TL
Geleceğin Mesleği Günlük Ödeme | 179,95 TL

Işbaşı eğitim programı kaç kez yararlanılır?

Bir işsiz İşbaşı Eğitim(Staj) programlarından bir kez yararlanabilir. İşbaşı Eğitim Programı; günde en az 5 en fazla 8 saat olmak üzere ve haftada 6 günü ve 45 saati geçmeyecek şekilde düzenlenmektedir.

İŞKUR Megip programı nedir?

İŞKUR Megip programı nedir?
MEGİP Nedir? Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İş Birliği Protokolü, mesleki eğitim ve kurslar düzenleyerek istihdama katkıda bulunan bir eğitim protokolüdür. Diğer İŞKUR teşviklerinden farklı olarak Mesleki Yeterlilik Belgesi gerektiren mesleklerde MEGİP düzenlenebilir.

IEP'den kimler yararlanabilir, IEP hangi meslekler için geçerlidir, İŞKUR sözleşmesi kaç ay sürebilir, IEP başvurusu nasıl yapılır, İŞKUR meslek edindirme kursları nelerdir gibi konular hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Ayrıca, İŞKUR asgari ücreti, 4 A İŞKUR kursiyerleri, IEP programı, Işbaşı eğitim programı içeriği ve kaç kez yararlanılabileceği, İŞKUR Megip programı hakkında da açıklamalar bulunmaktadır. Bu bilgilerin okuyucular için faydalı olması amaçlanmıştır. Eğer daha fazla detaya ya da farklı konulara yönelik bilgiye ihtiyacınız varsa sormaktan çekinmeyin.

Transistor bilgisayarda ne ise yarar?

Is sagligi ve guvenligi calismalarinin amaci nedir?

1. Konular

1. 1.282.346
  2. Mesajlar

1. 1.682.468
  3. Kullanıcılar

1. 32.048
  4. Son üye

Geri
Üst Alt