Modoratör
New member
İHH dan nasıl yardım alabilirim?
2022 yılı yardım başvurları için İHH'nın resmi web sitesinde dahi bir özel yardım başvuru formu bulunmamaktadır. Fakat İHH'ya iletişim numaraları ve mail üzerinden ulaşabilirsiniz.İHH da kimler çalışabilir?
Genç İHH çalışmalarına kimler katılabilir? Lise ve üniversite öğrencileriyle çalışmalar yapılmaktadır. Ayrıca anaokulu ve 4. sınıfa kadar olan öğrencileri kapsayacak şekilde hanımlar tarafından İHH Çocuk Kulübü olarak çalışma yürütülmektedir.İHH nedir kimdir?
İHH nedir kimdir?İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı ya da kısaca İHH İnsani Yardım Vakfı, yüzün üzerinde ülkede insani yardım, insan hakları ve insani diplomasi alanlarında faaliyet gösteren uluslararası bir sivil toplum kuruluşudur.
Yetim sponsorluğu nedir?
Yetim sponsorluğu nedir?Yetim Sponsorluk Sistemimiz Yetimlerin maddi olarak himaye edilmesini amaçlayan bu sistemde toplanan düzenli bağışlarla yetimlerin gıda, kıyafet, sağlık, eğitim ve barınma giderlerine destek olmayı amaçlıyoruz. Bir yetimin aylık sponsorluk bedeli 200 TL'dir.
İHH başvuru nasıl yapılır?
İHH'nın kurumsal sitesinde yer alan Gönüllü Başvuru Formu'nu doldurabilir ve gönüllü olarak çalışmalarımıza destek verebileceğiniz alanları belirtebilirsiniz. Yine 0212 631 21 21 numaralı telefondan gönüllü çalışmalarımız hakkında bilgi alabilir, kayıt yaptırabilirsiniz.İHH para yardımı yapıyor mu?
İHH, işsiz kaldığı tespit edilen ve gündelikçi çalıştığı için geliri olmayan ihtiyaç sahibi ailelere yönelik 10 milyon TL nakdi yardım ve 100 bin aileye kumanya paketi dağıtımı için çalışma başlattı.İHH da çalışmak için ne yapmalıyım?
İHH da çalışmak için ne yapmalıyım?İHH çalışanları maaş alıyor mu?
İHH çalışanları maaş alıyor mu?Çalışanların tamamı Türkiye'de yürürlükte olan kanunlar kapsamında ilgili prosedüre uygun olarak özlük haklarına sahiptirler. Buna göre; Tüm çalışanlar; SSK, Yemek, Yol ücretlerinin yanı sıra pozisyonlarına ve yeterliliklerine uygun maaş alırlar.
İnsanı yardıma muhtaç hâle getiren ve mazlum eden her türlü politika ve faaliyetleri önlemek üzere tüm insanların temel hak ve hürriyetlerinin ihlal edilmemesi için gerekli çalışmaları yapmak. Değişen dünyada değişmeyen değerlerin yaşatılmasını sağlamak. İyiliği her zaman her yerde yaşatmak.
ahey ahey diye okunur.
Yetim Vakfı kime ait?
Yetim Vakfı kime ait?Bu vesileyle Yetim Vakfı, hayatları kurtulan 47 yetimin ve savaştan dolayı ciddi travmalar yaşayan binlerce yetim çocuğun manevi ve psikolojik sorunlarıyla ilgilenmeyi amaçlamıştır….
Yetim Vakfı
Merkez | İstanbul
Lider | Murat Yılmaz
Resmî site | yetimvakfi.org.tr
3072 kimin?
3072 kimin?İHH İnsani Yardım Vakfı 3072 ve 4072 SMS bağış hatları size mi ait? Kaç para kesiliyor? Evet, bize ait. 3072 hattından gönderilen mesajlardan 10 TL, 4072 hattından ise 50 TL bağışınız bize ulaştırılıyor.