Son Konular

IHH dan nasil yardim alabilirim?

Modoratör

New member
Credits
0

İHH dan nasıl yardım alabilirim?​

2022 yılı yardım başvurları için İHH'nın resmi web sitesinde dahi bir özel yardım başvuru formu bulunmamaktadır. Fakat İHH'ya iletişim numaraları ve mail üzerinden ulaşabilirsiniz.

İHH da kimler çalışabilir?​

Genç İHH çalışmalarına kimler katılabilir? Lise ve üniversite öğrencileriyle çalışmalar yapılmaktadır. Ayrıca anaokulu ve 4. sınıfa kadar olan öğrencileri kapsayacak şekilde hanımlar tarafından İHH Çocuk Kulübü olarak çalışma yürütülmektedir.

İHH nedir kimdir?​

İHH nedir kimdir?
İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı ya da kısaca İHH İnsani Yardım Vakfı, yüzün üzerinde ülkede insani yardım, insan hakları ve insani diplomasi alanlarında faaliyet gösteren uluslararası bir sivil toplum kuruluşudur.

Yetim sponsorluğu nedir?​

Yetim sponsorluğu nedir?
Yetim Sponsorluk Sistemimiz Yetimlerin maddi olarak himaye edilmesini amaçlayan bu sistemde toplanan düzenli bağışlarla yetimlerin gıda, kıyafet, sağlık, eğitim ve barınma giderlerine destek olmayı amaçlıyoruz. Bir yetimin aylık sponsorluk bedeli 200 TL'dir.

İHH başvuru nasıl yapılır?​

İHH'nın kurumsal sitesinde yer alan Gönüllü Başvuru Formu'nu doldurabilir ve gönüllü olarak çalışmalarımıza destek verebileceğiniz alanları belirtebilirsiniz. Yine 0212 631 21 21 numaralı telefondan gönüllü çalışmalarımız hakkında bilgi alabilir, kayıt yaptırabilirsiniz.

İHH para yardımı yapıyor mu?​

İHH, işsiz kaldığı tespit edilen ve gündelikçi çalıştığı için geliri olmayan ihtiyaç sahibi ailelere yönelik 10 milyon TL nakdi yardım ve 100 bin aileye kumanya paketi dağıtımı için çalışma başlattı.

İHH da çalışmak için ne yapmalıyım?​

İHH da çalışmak için ne yapmalıyım?

İHH çalışanları maaş alıyor mu?​

İHH çalışanları maaş alıyor mu?
Çalışanların tamamı Türkiye'de yürürlükte olan kanunlar kapsamında ilgili prosedüre uygun olarak özlük haklarına sahiptirler. Buna göre; Tüm çalışanlar; SSK, Yemek, Yol ücretlerinin yanı sıra pozisyonlarına ve yeterliliklerine uygun maaş alırlar.
İHH amacı nedir kısaca?​
İnsanı yardıma muhtaç hâle getiren ve mazlum eden her türlü politika ve faaliyetleri önlemek üzere tüm insanların temel hak ve hürriyetlerinin ihlal edilmemesi için gerekli çalışmaları yapmak. Değişen dünyada değişmeyen değerlerin yaşatılmasını sağlamak. İyiliği her zaman her yerde yaşatmak.
İHH nasıl okunur?​
ahey ahey diye okunur.

Yetim Vakfı kime ait?​

Yetim Vakfı kime ait?
Bu vesileyle Yetim Vakfı, hayatları kurtulan 47 yetimin ve savaştan dolayı ciddi travmalar yaşayan binlerce yetim çocuğun manevi ve psikolojik sorunlarıyla ilgilenmeyi amaçlamıştır….
Yetim Vakfı
Merkez | İstanbul
Lider | Murat Yılmaz
Resmî site | yetimvakfi.org.tr

3072 kimin?​

3072 kimin?
İHH İnsani Yardım Vakfı 3072 ve 4072 SMS bağış hatları size mi ait? Kaç para kesiliyor? Evet, bize ait. 3072 hattından gönderilen mesajlardan 10 TL, 4072 hattından ise 50 TL bağışınız bize ulaştırılıyor.

İHH para yardımı ne kadar?​

İHH gönüllü çalışanlar ne iş yapar?​

Gönüllülerimiz vakfımızın çalışma alanlarından herhangi birinde görev alıp faaliyetlere destek verebiliyor. Kaynak oluşturmadan acil yardıma, sağlık hizmetlerinden eğitim faaliyetlerine, meslek gruplarıyla proje üretme ve uygulamadan tanıtım çalışmalarına kadar birçok konuda gönüllülerimizin emeği bulunuyor.

Merhaba,

İHH'nın yardım başvuruları için resmi web sitesinde özel bir başvuru formu bulunmamakla birlikte, İHH ile iletişim kurarak yardım talebinde bulunabilirsiniz. İHH'ya ulaşmak için iletişim numaralarını arayabilir veya e-posta yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

İHH'da çalışma imkanı arayanlar için gençlerin yanı sıra lise ve üniversite öğrencilerine yönelik çalışmalar yapılmaktadır. Ayrıca hanımlar tarafından yürütülen İHH Çocuk Kulübü ile anaokulu ve 4. sınıfa kadar olan öğrencilere destek çalışmaları yapılmaktadır.

İHH, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı'nın kısaltması olup, uluslararası alanda insani yardım, insan hakları ve insani diplomasi alanlarında faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşudur. Amacı, insan haklarının ihlal edilmemesi ve insani yardım faaliyetlerini sürdürerek mazlumların yanında olmaktır.

Yetim sponsorluğu ise maddi olarak himaye edilmeyi amaçlayan bir sistemdir. İHH, yetimlerin gıda, giyim, sağlık, eğitim ve barınma gibi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla düzenli bağışlarla destek olmaktadır. Bir yetimin aylık sponsorluk bedeli 200 TL'dir.

İHH'ya gönüllü olarak katılmak isteyenler, kurumsal web sitesinde bulunan Gönüllü Başvuru Formu'nu doldurabilir ve tercih ettikleri alanlarda destek sağlayabilirler. Ayrıca 0212 631 21 21 numaralı telefondan da gönüllü çalışmaları hakkında bilgi alabilir ve kayıt yaptırabilirler.

İHH, işsiz ve geliri olmayan ihtiyaç sahibi ailelere yönelik nakdi yardım ve kumanya dağıtımı gibi yardım faaliyetlerinde bulunmaktadır.

İHH'da çalışmak için ilgili prosedürlere uygun olarak başvuru yapabilirsiniz. Çalışanlar, Türkiye'deki yasal düzenlemelere uygun olarak özlük haklarına sahiptirler ve maaşları da pozisyonlarına ve yeterliliklerine göre belirlenmektedir.

İHH'nın amacı, insan haklarının korunması, mazlumların yanında olunması ve iyiliğin her zaman ve her yerde yaşatılması üzerinedir. Değişen dünyada, değişmeyen değerleri yaşatmayı hedefler.

Yetim Vakfı ise hayatları kurtulan yetimlerin ve savaş mağduru yetim çocukların manevi ve psikolojik desteklerini amaçlayan bir vakıftır.

3072 ve 4072 SMS bağış hatları, İHH'ya ait olup, 3072 hattından gönderilen mesajlarla 10 TL, 4072 hattından gönderilen mesajlarla 50 TL bağış İHH'ya ulaştırılmaktadır.

Gönüllü çalışanlar, İHH'nın çalışma alanlarından birinde görev alarak çeşitli faaliyetlere destek sağlayabilirler. Acil yardımdan sağlık hizmetlerine, eğitim faaliyetlerinden meslek gruplarıyla projelere kadar birçok alanda gönüllü olarak çalışma imkanı bulunmaktadır. Umarım bu bilgiler yardımcı olmuştur.

Resmi evrak arkali onlu olur mu?

Tevbe suresi 129 ayet ne icin okunur?

1. Konular

1. 1.261.044
  2. Mesajlar

1. 1.658.463
  3. Kullanıcılar

1. 31.211
  4. Son üye

Geri
Üst Alt