Son Konular

İks Ne

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.218.858
İks Nedir,
İks Ne çağırmak,
İks anlamı,
İlköğretim kurumları standartları uygulaması Nedir İKS Ne
İlköğretim kurumları standartları daha önceki yıllarda pilot sehirlerde uygulaması ve deneme aşaması gerçekleştirilmiştiİks tamamiyle şöyle açıklayabilirizNasıl ki öğretmenler öğrencilere anekdot veriyorlarsa bu İks uygulaması ile ögrenci velileride Öğretmenler hakkında anekdot verebileceklerÖğretmenlere seminerler 16 mart tarihinde başlayan iks uygulaması bu sene yani 2019 yılında sadece okul müdürlerine uygulanacak önümüzdeki yıllar ise bütün mektep öğretmenlerine uygulacaktır
Eğitim dökümanını indirmek için TIKLAYINIZ *

İks, İlköğretim Kurumları Standartları kısaltmasıdır. İlköğretim kurumlarında uygulanacak olan standartları belirlemek ve yönlendirmek amacıyla geliştirilmiş bir uygulamadır. Bu standartlar, eğitim kalitesini artırmak, öğrenci ve öğretmenlerin daha sağlıklı bir ortamda çalışmalarını sağlamak için belirlenmiştir.

İks uygulaması sayesinde öğrenci velileri, öğretmenler hakkında anekdot verebilecekler ve bu anekdotlar öğretmenlerin performanslarını değerlendirmek adına önemli bir veri sağlayacaktır. Bu sayede eğitim sürecinde öğretmenlerin daha etkin desteklenmesi ve geliştirilmesi hedeflenmektedir.

İks uygulaması, ilk olarak pilot şehirlerde deneme aşamasından geçmiş ve 2019 yılı itibarıyla sadece okul müdürlerine uygulanmıştır. Önümüzdeki yıllarda ise bu uygulamanın bütün okul öğretmenlerine yaygınlaştırılması planlanmaktadır.

İks uygulaması ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve eğitim dokümanını indirmek için verilen linki tıklayabilirsiniz. Bu link üzerinden uygulamanın detaylarına ve standartlarına ulaşabilirsiniz. Umarım açıklamalarımızın sizi bilgilendirmesine yardımcı olmuştur.

Arabanızın karla kapanmaması için

31 Aralık Pazartesi Günü Tatil mi

1. Konular

1. 1.280.365
  2. Mesajlar

1. 1.676.915
  3. Kullanıcılar

1. 31.628
  4. Son üye

Geri
Üst Alt