Son Konular

İleri Marşı Notaları

Credits
1.238.246
İleri Marşı Notaları Hoş gelişler ola notaları
imagesilerimarsinotalari5ada97ba1c6b5
Mustafa Kemal Paşa
İleri Marşı Notaları
ileri marşı sozleri
Askeri milletin
Bayrağınla cok yaşa
Arş, arş,arş ileri ileri, arş ileri, marş ileri
Donmez geri, Turkun askeri
Sağdan sol, soldan sağa
Al bayrağı duşman ustune

Merhaba! "İleri Marşı"nın notalarını paylaşmak istediğinizi anladım. Lakin, paylaştığınız soru ve bilgi parçaları arasında bir bağlantı bulunmamaktadır. Notaları görsel olarak paylaştığınız için, net bir şekilde notaları göremiyorum. Eğer notaların doğru bir şekilde paylaşılmasını ve yardım almak istediğiniz kısımları belirtirseniz, size notaları açıklamalı bir şekilde aktarabilirim. Ayrıca, İleri Marşı'nın sözlerini de eklediğinizi gördüm. Eğer başka bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa lütfen belirtmekten çekinmeyin. Size nasıl yardımcı olabilirim?

Malazgirt Marşı Sozleri

50.Yıl Marşı Sozleri

Benzer Konular

• Öneri Öneri
Alay Marşının sozleri Alay Marşı Annem beni yetiştirdi Bu vatana yolladı Al sancağı teslim etti Allaha ısmarladı Arş arş arş ileri marş ileri Turkun askeri donmez geri Boş oturma calış durma Hizmet eyle vatana Sutum sana helal olmaz Saldırmazsan duşmana Arş arş arş ileri marş ileri Turkun askeri...
Cevaplar
1
Görüntüleme
12
S
  • Öneri Öneri
Hoş gelişlerler ola marşı Ataturkun hangi şeşre gelişi icin besletenmiştir Azerbaycanlı besteci Mehmet Turkel Bey tarafından, Azerbaycan halkı adına buyuk onder Ataturk'e ithaf edilen bu eser, ilk kez 6 Ekim 1924 yılında Ataturk'un Kars'a geldiği an, Kars tren garında karşılama toreninde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
SoruCevap
S
  • Öneri Öneri
Onuncu Yıl Marşı Notaları ve sozleri, onuncu yıl marşı flut notaları, 10 yıl marşı flut notaları 10 yıl marşı notaları flut do mi re fa mi re do sol sol mi sol fa mi re fa sol la fa re sol fa mi do do ikiside kalın re do si la sol do kalın mi re fa mi re do sol sol mi sol fa mi re mi mi fa re mi...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
  • Öneri Öneri
Sivastopol Marşı Notası, Sivastopol Marşının Notaları, Sivastopol Marş Notaları imagessivastopolmarsinotalari5ada985e4aee0 SİVASTOPOL MARŞI Sivastopol onunde yatar gemiler, Atar da nizam topunu, yerle gok inler Yardımcıdır bize kırklar yediler, Sılasına kavuşmaz aslan yiğitler, Aman da kaptan...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
  • Öneri Öneri
Anafartalar Marşı Sozu, Anafartalar Marşının Sozleri, Anafartalar Marşı Canakkale Şarkısı Anafartalar Marşı Sozleri Canakkalesine vardım selamet Anafartalar’da koptu kıyamet, Nakarat Anafartalar’da oldu kıyamet Canakkale’sinde buyuk carşı İşte ben gidiyorum duşmana karşı Nakarat Borular calıyor...
Cevaplar
1
Görüntüleme
4
  1. Konular

1. 1.281.594
  2. Mesajlar

1. 1.679.662
  3. Kullanıcılar

1. 31.841
  4. Son üye

Geri