Modoratör
Yeni Üye
Ileri sürüş lisansı nasıl alınır?
İleri sürüş teknikleri sertifikası almak için herhangi bir yaş şartı aranmaz. Fakat bu eğitim bir geliştirme eğitimidir ve bu belgeye sahip olmak için ileri sürüş eğitimine katılım sağlanması gerekiyor. Bu sebeple eğitime katılmanız için temel seviyede araç kullanım becerinizin olması gerekli.
Ileri sürüş sertifikası kaç yıl geçerli?
Ileri sürüş sertifikası kaç yıl geçerli?
İleri Sürüş Teknikleri Sertifika ve Belgelerinin Geçerlilik Süresi Ne Kadardır? Alınan eğitimler sonrası verilen belgelerde herhangi bir süre sınırlaması bulunmayıp alınan eğitimin tarihi ve hangi eğitim olduğu ibraz edilmektedir.
Ileri sürüş teknikleri uzmanı nasıl olunur?
derece sahibi olmak ya da uluslararası bir ileri sürüş teknikleri eğitim sertifikasına sahip olmak, ardından bir sürüş akademisi firmasında sigortalı olarak en az 6 ay çalışmak gerekmektedir. Bu şartları yerine getirenler ileri sürüş teknikleri eğitmeni ve uzmanı olabilirler.
Ileri sürüş teknikleri eğitimi nedir?
Ileri sürüş teknikleri eğitimi nedir?
İleri sürüş teknikleri; çeşitli parkurlar kurarak sürücülerin gelişen ani ve farklı durumlarda yaşayabileceği olumsuz durumları yaşatarak becerilerini geliştirmek, kullandıkları araçları ve kendi limitlerini öğrenmesini sağlayan tekniklerdir.
Ambulans şoförlüğü sertifikası ne işe yarar?
Ambulans Şoförlüğü eğitimi ambulans kullanacak sürücüler ve 112 adaylarının alması gereken eğitimdir. Eğitim içeriğinde mesleki olarak ambulans şoförlerini geliştirmeye yönelik teorik ve pratik konular barındırır. Eğitim Üniversitelerin Sürekli Eğitim Merkezleri ile iş birliği kapsamında düzenlenmektedir.
Ehliyet kursu öğreticisi nasıl olunur?
Ehliyet kursu öğreticisi nasıl olunur?
Bu şartlar şunlardır;
- En az yüksekokul mezunu olmak.
- İlk Yardım dersini verebilmek için İlk Yardım Yönetmeliği kapsamında alınmış "İlk Yardım Eğitmeni Sertifikası" sahibi olmak.
- Çevre ve Trafik dersini verebilmek içinen az üç yıllık sürücü belgesi sahibi olmak şartıyla trafik ve çevre öğreticiliği belgesi almış olmak.
Ast belgesi nedir?
İleri Sürüş Teknikleri eğitimi, Skidcar Güvenli ve Defansif Sürüş Eğitimi ( Anti skid ) ve daha performanslı araç kullanmayı içeren İleri Sürüş Teknikleri olmak üzere 2 basamaklı bir eğitimdir. Eğitim sonunda katılımcılara İleri sürüş teknikleri (AST) belgesi verilmektedir.
Sürüş güvenliği uzmanı ne iş yapar?
Sürüş güvenliği uzmanı ne iş yapar?
Trafikte karşılaşabileceğiniz tehlikeler, tehlike anında yapılması gereken manevralar ve sürücüye yardımcı olabilecek güvenlik donanımları gibi konularda uzman seviyesinde eğitim verir.