Modoratör
Efsanevi Üye
Iletişim bakanı kimdir?
Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 25 Temmuz 2018'de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı olarak atandı. Siyasal iletişim, medya ve iletişim sosyolojisi, siyaset sosyolojisi ve kültürel çalışmalar alanlarında araştırmaları bulunan Fahrettin Altun, 1976 yılında Almanya Stuttgart'ta doğdu.
Cimer Müdürü kimdir?
Cimer Müdürü kimdir?
İbrahim Şenel, 1966 yılında Artova/Tokat'ta doğdu. 1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu.
Iletişim bakanı ne iş yapar?
Görevleri; ülkenin dış tanıtım faaliyetlerini yönlendirmek, devletin tanıtımını yönetmektir. "Türkiye markasını güçlendirmek" hedefiyle yola çıkan İletişim Başkanlığı, kamu adına Türkiye'nin hem ulusal hem uluslararası düzeyde nitelikli temsilini üstlenmekte, bu doğrultuda çalışmalarını yürütmektedir.
Abdülrezak Altun kimdir?
Abdülrezak Altun kimdir?
2010-13 yılları arasında Muğla Üniversitesi'nde görev yaptı. Üniversitelerde rektör danışmanlıkları, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında Basın Müşaviri, Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğünde Sağlık İletişimi Daire Başkanlığı görevlerinde bulundu.
CİMER kime bağlı?
CİMER (Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi), yurttaşların talep, ihbar ve şikâyetlerini doğrudan cumhurbaşkanlığına iletebilmesi amacıyla 2015 yılında kurulan bir web servisidir.
Cumhurbaşkanlığı forsunda kaç tane yıldız var?
Cumhurbaşkanlığı forsunda kaç tane yıldız var?
Cumhurbaşkanlığı forsu pek çok insanın dikkatini çekiyor. Forsta, ortada bir güneş ve onun etrafında 16 küçük yıldız yer alıyor. Güneş Türkiye Cumhuriyeti'ni, yıldızlar ise tarihte Türkler tarafından kurulan 16 imparatorluğu temsil ediyor.
Fahrettin kanser mi?
"iletişim başkanı fahrettin altun'a kanser teşhisi konuldu" gazeteci ve tv5 sunucusu hasan basri akdemir, cumhurbaşkanı iletişim başkanı fahrettin altun'un kanser olduğunu bildirdi. "allah benim ömrümden alsın, reisimize versin" hareketinin tezahürü olabilir. beyler ben ufaktan çekiliyorum.
Iletişim başkanlığı neden var?
Iletişim başkanlığı neden var?
Prof Dr abdülrezak Altun nerelidir?
artvinlidir.. ilef mezunlari vakfinin baskanidir kendisi.. okulda gazetecilik dersleri vermektedir..