Son Konular

İletişimi Olumsuz Etkileyen Davranışlar Nelerdir?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster
İletişimi Olumsuz Etkileyen Davranışlar

İletişimi Olumsuz Etkileyen Davranışlar Hakkında Bilgi

İleitşim gündellik hayatın vazgeçilmez bir parçasıdır. Ancak doğru ileitşimi iletişimden daha önemlidir. Doğru ileitşim kurmayı engelleyen faktörler şunlardır:

Bu fatörlerin tümü yüzeysel bir iletişim sağlar:

Öğüt Vermek

Yönlendirmek

Teselli Vermek

KOnuyu değiştirmek

Önyargılarla hareket etmek

Eleştirmek(gereksiz ve fazlaca)

S

İts Kodu Nedir?

S

Kaldırım Kelimesinin Kökü Nedir?

Benzer Konular

• Öneri Öneri
İletişimi olumlu etkileyen tutum ve davranışlar: Herkes icin kendi isminin ozel olduğunu unutmamak Az konuşup cok dinlemek Az kelime ile cok şey anlatmak Ben dili ile konuşmaya dikkat etmek Kendinizi karşınızdki kişinin yerine koyarak duşunmek sizin gibi duşunmeyenleri aşağılamamak Her şeye...
Cevaplar
1
Görüntüleme
30
İletişimi olumsuz etkileyen faktörler nelerdir? İletişimi olumsuz etkileyen faktörler - Ön yargılı olmak. - Emir vermek. - Tehdit etmek. - Suçlamak. - Alay etmek. - İsim (lakap) takmak. - Argo sözcük kullanmak. - Karşısındaki kişinin sözünü kesmek. İletişimin önündeki engeller nelerdir? İletişim...
Cevaplar
1
Görüntüleme
12
İletişimi olumsuz etkileyen nelerdir? İletişimi olumsuz etkileyen faktörler - Ön yargılı olmak. - Emir vermek. - Tehdit etmek. - Suçlamak. - Alay etmek. - İsim (lakap) takmak. - Argo sözcük kullanmak. - Karşısındaki kişinin sözünü kesmek. İletişimin kalitesini etkileyen psiko sosyal engeller...
Cevaplar
1
Görüntüleme
5
İletişimi engelleyen durumlar nelerdir? İletişimin kişisel engellerini şöyle sıralayabiliriz: - Dil ve anlatım güçlükleri. - Dinleme ve algılama yetersizliği. - Bilgi eksikliği. - Statü farklılıkları - Cinsiyet farklılıkları ve kültürel farklılıklar. - Hatalı tanımlama. - Algılama farklılıkları...
Cevaplar
1
Görüntüleme
13
Iletişimi engelleyen faktörler nelerdir? İletişimin kişisel engellerini şöyle sıralayabiliriz: - Dil ve anlatım güçlükleri. - Dinleme ve algılama yetersizliği. - Bilgi eksikliği. - Statü farklılıkları - Cinsiyet farklılıkları ve kültürel farklılıklar. - Hatalı tanımlama. - Algılama farklılıkları...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.191
  2. Mesajlar

1. 1.678.892
  3. Kullanıcılar

1. 31.787
  4. Son üye

Geri