haberci
Efsanevi Üye

Merhaba arkadaşlar,
Günümüz teknolojisinin mihenk taşlarından biri olan ilk iPhone, bildiğiniz gibi 2007 yılında Steve Jobs tarafından tanıtılmıştı. O günden bu yana iPhone, sadece bir telefon değil, aynı zamanda bir kültürel ikon haline geldi. Peki, bu ikonik cihazın bir sanat eserine dönüştürüldüğünü duydunuz mu?
İlk iPhone'un parçalarına ayrılarak yaratılan bu sanat eseri, teknoloji ile estetiği bir araya getiren benzersiz bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Cihazın iç donanımları, ekranı, devre kartları ve diğer minik parçaları, dikkatlice sökülerek bir çerçeve içerisine yerleştirilmiş. Sonuç mu? Ortaya çıkan eser, hem teknoloji tutkunlarının hem de sanatseverlerin ilgisini çekiyor!
Sanatçı' Alıntı:"iPhone'un iç mekaniklerini, mühendislik harikası olarak görüyorum ve bunu sanatla birleştirerek insanların gözünden kaçan güzellikleri sergilemek istedim."
Bu eşsiz sanat eseri, teknoloji ve sanatın nasıl bir araya gelebileceğinin en güzel örneklerinden biri. Peki, bu sanat eseri ne kadara satılıyor dersiniz? Açık artırmada başlangıç fiyatı 10.000 $ olarak belirlenmiş. Ancak, bu tür özel ve sınırlı sanat eserlerinin yatırım açısından da değerli olduklarını unutmamak gerek.
Sanat ve teknolojiye ilgi duyanlar için bu tür projeler gerçekten heyecan verici, öyle değil mi? Hem estetik hem de tarihsel bir değer taşıyan bu tür eserler hakkında sizin düşünceleriniz neler? Sizce başka hangi teknolojik cihazlar sanat eserine dönüştürülebilir?
Görüşlerinizi bekliyorum!