Son Konular

Ilknokta fatura asamasi ne demek?

Modoratör

Yeni Üye
Credits
0

Ilknokta fatura aşaması ne demek?

Siparişinizde ki ürünlerin tedarik işlemi tamamlandıktan sonra yine ilgili birimlerce faturalandırma ve paketleme sürecine girecektir. Bu işlemlerin sonunda siparişiniz vermiş olduğunuz sipariş türüne göre ilgili kargo firmasına teslim edilecektir.

Ilknokta hangi kargo ile çalışıyor?

Ilknokta hangi kargo ile çalışıyor?
ilknokta.com Aras Kargo şirketi ile çalışmaktadır.

Ilknokta Hangi yayınevi?

Ilknokta Hangi yayınevi?
ithaki yayinlari bünyesinde kurulmu$ sitedir.

Eganba ne demek?

yeni sayılabilecek bir çevrimiçi kitapçı. haziran 2015'te faaliyete geçmiş. can yayınları'nın % 50 indirimli yazar setleri sayesinde tanıştım ve bir adet marquez seti satın aldım buradan. hizmetlerinden memnun kaldığımı söyleyebilirim. kendilerini daha iyi tanıtmaları gerektiğini düşünüyorum.

Kitapkolik kapıda ödeme seçeneği var mı?

Kitapkolik kapıda ödeme seçeneği var mı?
Kitap siparişlerinizde kapıda ödeme kolaylığı sağlayan Kitapkolik aracılığı ile artık almak istediğiniz tüm kitapları site üzerinde hiçbir ödeme yapmadan kredi kartı, Havale/EFT yapmadan kapıda nakit ödemeli olarak kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

Ilk kitap nedir?

Ilk kitap nedir?
Dünyadaki yazılan ilk kitap Kuzeybatı Çin 'de bulunmuş ve M.S. 868 yılında yazılmıştır. Adı "Diamond Sutra" olan bu kitap, Diamond İngilizce'de elmas anlamına gelmektedir. Sutra anlamı ise dini bilgi ve vaaz anlamı taşımaktadır.

Kitap 365 hangi kargo ile çalışıyor?

Tüm gönderimlerimiz Aras Kargo, MNG Kargo aracılığıyla yapılmaktadır. Kapıda ödeme siparişlerinizin gönderimi Aras Kargo ile MNG Kargo ile yapılmaktadır. Kapıda ödeme ek bedeli olarak Aras Kargo 9,90 TL ve MNGKargo 9,90 TL ücret alınmaktadır. Siparişleriniz kitapların temin süresine göre kargoya teslim edilir.

Eganba kaç tl üzeri kargo bedava?

Eganba kaç tl üzeri kargo bedava?
sevimli insanlar , ben sevdim yani.kitap alıyorsunuz 50 tl üzerinde alırsanız kargo ücreti ödemiyorsunuz.

Eganba sahibi kim?

Eganba sahibi kim?
Eganba: Aradığın Tüm Kitaplar Stoklarımızda. Öykü türünün büyük ustalarından Singer'ın gerçekçilikle olağanüstüyü, yerelle evrenseli iç içe geçiren bu küçük başyapıtlarında, yok edilmiş bir kültür bütün zenginliğiyle yaşamaya devam ediyor. Bu eserle Orhan Veli külliyatına bir halka daha eklendi.

Ilknokta fatura aşaması, siparişinizdeki ürünlerin tedarik işleminden sonra faturalandırma ve paketleme sürecine girdiği aşamadır. Bu süreçler tamamlandıktan sonra siparişiniz ilgili kargo firmasına teslim edilir.

Ilknokta, Aras Kargo şirketi ile çalışmaktadır.

Ilknokta'nın yayınevi ithaki yayınları bünyesinde kurulmuştur.

Eganba, çevrimiçi bir kitapçıdır. 2015 yılında faaliyete geçmiş olup, hizmetlerinden memnun kalan bir kullanıcı tarafından Genel Olarak büyük beğeni almıştır.

Kitapkolik, kapıda ödeme seçeneği sunmaktadır. Sipariş verirken kredi kartı veya havale/EFT yapmak istemeyen kullanıcılar için kapıda nakit ödeme kolaylığı sağlanmaktadır.

Dünyadaki yazılan ilk kitap olarak bilinen "Diamond Sutra," Kuzeybatı Çin'de M.S. 868 yılında yazılmıştır. Elmas anlamına gelen "Diamond" ve dini bilgi ve vaaz anlamına gelen "Sutra" kelimelerinden oluşmaktadır.

Kitap 365, gönderimlerini Aras Kargo ve MNG Kargo aracılığıyla yapmaktadır. Kapıda ödeme siparişleri ise kargo firmalarına göre 9,90 TL ek ücretle gönderilmektedir.

Eganba'da 50 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti alınmamaktadır.

Eganba'nın sahibiyle ilgili verilen bilgiler, kitap tanıtımı niteliğinde olup, sahibine dair net bir bilgi içermemektedir.

1. Konular

1. 1.281.801
  2. Mesajlar

1. 1.680.157
  3. Kullanıcılar

1. 31.881
  4. Son üye

Geri
Üst Alt