Son Konular

İmamoğlu'nun hakimlikteki ifadesinde skandal sözler! Hem tehdit hem hakaret etti: Şeref yoksunu insanlar...

Credits
1.241.641
395

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönelik yürütülen 'Kent Uzlaşısı' soruşturması kapsamında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sulh Ceza Hakimliği'ndeki ifadesi ortaya çıktı.
"HEPSİ BENİM İÇİN ÇÖP NİTELİĞİNDEDİR"

"HEPSİ BENİM İÇİN ÇÖP NİTELİĞİNDEDİR"

İmamoğlu ifadesinde, "Ben bu hususta emniyette ve savcılıkta ifade vermiştim. O ifadem doğrudur, aynen tekrar ederim; ama mahkeme anında elime geçen sevk yazısında, benden ifade alan savcının isminin olmadığı, farklı iki savcının isminin olduğunu gördüm. Sayfalarca PKK terör örgütü, hiç ilgilenmediğim KCK, HDK vesaire kısaltmalarla geçen farklı dergilerde farklı terör örgütlerinin söylemlerinin dizildiği, tam bir kumpas ve pusu düzenini kuran iki savcının suç isnadı görmekteyim. Hepsi benim için çöp niteliğindedir. Bütün bunları benim için yazan ve terör örgütü üyeliğini ortaya koyan kişiler meslek şereflerini, meslek namuslarını kaybetmiş kişilerdir" dedi

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sulh Ceza Hakimliği'ndeki ifadesinden bahsedilen habere göre, İmamoğlu ifadesinde savcılar hakkında sert ifadeler kullanmış. İmamoğlu, verilen ifade sonrasında kendisine ulaşan sevk yazısında, ifadesini alan savcının isminin olmadığını ve farklı savcıların isimlerinin bulunduğunu belirtmiş. Ayrıca, PKK terör örgütüne, KCK ve HDK gibi farklı terör örgütlerine ait söylemlerin yer aldığı belgelerin sunulduğunu ve bu durumu kumpas olarak değerlendirdiğini ifade etmiş. İmamoğlu, ifade veren savcıları suçlayarak onları mesleklerini onur ve şerefle yapan kişiler olarak nitelendirmemiş ve onların yazdığı belgelerin kendisi için çöp niteliğinde olduğunu söylemiş. Verilen bilgilere göre, İmamoğlu'nun sözleri oldukça sert ve eleştirel bir dille ifade edilmiş. Bu durumda, tartışmaların ve yorumların daha da artabileceği ve konunun daha yakından incelenebileceği söylenebilir.